Vibraattori G5 – Fun Factory päivitti suosikin!

Saksalainen Fun Factory on ollut yksi maailman suosituimmistä seksilelujen ja -välineiden valmistajista jo yli kymmenen vuotta. Hauskalla muotoilu ja saksalaisella insinööritaidolla on siis päästy pitkälle. Fun Factory on tietoinen asemastaan, mutta laakereille ei ole jääty lepäämään. Oikeastaan päinvastoin, tuntuu, että Fun Factoryn pajalla on työaikaa vaan pidennetty ja uusia malleja ja parannuksia vanhoihin julkaistaan jatkuvasti.

fun_factory_patchy_paul_g5_vaaleanpunainen

Pyörää ei kuitenkaan tarvitse keksiä uudestaan, ja varsinkin klassikkosauvojensa uudistamisessa Fun Factory on pitänyt malttinsa. Parannuksia ja kehitystä tulee, mutta perusajatus säilytetään. Suositut mato-vibraattorit eivät ole ulkoisesti muuttuneet vuosien saatossa hirveän paljon, mutta nyt julkaistut viidennen sukupolven G5-mallit ovat kuitenkin kulkeneet pitkän matkan varhaisimpiin malleihin verrattuna.

fun_factory_patchy_paul_g5_vaaleanpunainen_pakkaus

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy tuttuun vekkuliin muotoiluun ja iloisiin väreihin – näistä Fun Factory tunnetaan ympäri maailmaan, eikä muutosta ole tulossa! Muhkurainen ja päästä taipuva mato-malli on myös toimiva: taipuisa päää helpottaa myyttisen g-pisteen hyväilyä ja varren muotoilu lisää monen mielestä nautintoa penetraatiovaiheessa. Materiaalina on käytetty silikonia, joka on taipuisaa ja erittäin miellyttävän tuntuista. Silikoni on allergiaturvallinen ja hygieeninen materiaali, joka myös varastoi lämpöä tehokkaasti – sauva lämpenee käyttäjän kropan mukana ja aina miellyttävän tuntuinen ihoa vasten.

fun_factory_patchy_paul_g5_vihreä_2

Jo edellisessä G4-mallissa nähty varren alaosan pyöreä kahva on säilytetty. Hyvä, sillä se on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Sauvaa on helppo pitää kädessä ja sen liikuttelu on erittäin luontevaa – hyväili sitten itseään tai partneriaan. Kahvassa on kolme nappia, joilla sauvan värinää ja rytmejä kontrolloidaan. Fun Factory on yhdenmukaistanut kontrollejaan, ja kaikissa uusissa tuotteissa napit toimivat samalla yksinkertaisella logiikalla. Punainen nappi käynnistää ja sammuttaa sauvan moottorin. Plus- ja miinusnapeilla vaihdetaan tehoa ja ohjelmaa.

Valittavana on neljä tasaista värinää nousevalla teholla ja 7 erilaista sykähtelevää rytmiä. Mukana on myös edelliseen G4-versioon verrattuna uusia rytmejä, jotka lunastavat varmasti nopeasti paikkansa monien suosikkien joukossa! Moottori on vieläkin tehokkaampi kuin ennen, mutta yhä käyntiääneltään erittäin hiljainen. Sauvan värinämoottori sijaitsee sen alaosassa, mutta värinan tehon, silikonimateriaalin ja sauvan muotoilun ansiosta se tuntuu yhtä voimakkaana koko sauvan varren mitalla. Itseasissa jostain syystä värinä tuntuu melkein olevan voimakkaimmillaan sauvan kärjessä!

fun_factory_tiger_g5_turkoosi_3

G5-sarjan sauvat ovat ladattavia. Lataus onnistuu helposti magneettikiinnitteisellä USB-laturilla. Laturia ei saa kiinni sauvaan väärin. Sauvan näppärät napit tukevat myös latauskokemusta: sauvan latauksen edistymistä voi seurata nappien valoja seuraamalla. Erittäin tervetullut ominaisuus. G5 sauvojen erot edellisiin versioihin eivät ole valtavan suuria, mutta niillä on kaikilla tarkoituksensa. Hintaakaan ei ole keinotekoisesti hilattu liikaa ylös, uuden version saa aikalailla samalla hinnalla kuin edellisenkin version. Lopputulemana on entistä parempi aikuisten leikkikaveri, joka ei unohdu lipaston pohjalle!

Fuck Me Silly – vaginat ja anukset Pipedream Extremeltä

Fuck Me Silly – vaginat ja anukset ovat todellisia luksusleluja miehille.

seksinukke_fuckmesilly_1

Amerikkalaisen Pipedream-yhtiön laadukkaat seksilelut ovat ilahduttaneet käyttäjiään jo vuosien ajan. Muutama vuosi sitten Pipedream lanseerasi Pipedream Xtreme-tuotesarjan, joka koostuu lähinnä miehille suunnatuista masturbaatioleluista: erilaisista vaginoista ja anuksista.

 
Pipedream Extreme-sarjan kruunaavaat erittäin koookkaat Fuck Me Silly – vaginat ja anukset, joita voi toisaalta kutsua jo seksinukeiksi. Mitään kokonaisia nukkeja ne eivät ole, mutta erittäis suurikokoisia  ja realistisia osia naisen vartalosta ne mallintavat!

seksinukke_fuckmesilly3_4
Kaikki sarjan tuotteet on muovattu Fantaflesh-materiaalista. Fantaflesh on Pipedreamin kehittämä ”tekoiho”-joka on erittäin pehmeää ja kimmoisaa, ja ennen kaikkea äärimmäisen realistisen tuntuista. Liukuvoiteella liukastettu, herkullisesti muotoiltu tiukka Fantaflesh-vagina hieroo penistä erittäin nautinnollisesti. Lisäksi materiaali varastoi lämpöä, joten kovan käytön aikana materiaali mukautuu käyttäjän mukaan lämmeten upeasti. Pipedream Extreme – lelujen tunneleihin on lisätty muotoiltuja kiihotusnystyröitä, jotta ne hieroisivat penistäsi mahdollisimman nautinnollisella tavalla – ja  joka puolelta.

 
Fantaflesh on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla, tai jollain seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Siitä valmistettuja tuotteita ei kuitenkaan kannata upottaa kokonaan veteen. Näppärimmäksi puhdistustavaksi on osoittautunut kostutettu liina, esim. keittiöliinat ovat näppäriä tähän tarkoitukseen. Tuote kannataa pesun jälkeen kuivata huolellisesti vaikka pyyhkeellä, ja antaa kuivua loppuun itsestään avooimessa tilassa – esimerkiksi muovipussiin kosteaa lelua ei kannata sulloa ennekuin se on kuiva.

 
Materiaalin silkkinen pehmeys ei aivan säily useiden pesukertojen läpi ilman hoitoa. Lelujen mukana tulee Fantafleshin omaa talkkia, jota kannataa hieroa kuivan lelun pintaan aikaajoin. Talkin loputtua voit käyttää kaupasta saatavaa talkkia tai vaikka maissijauhoa. Talkitseminen kannattaa, se pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti.

seksinukke_fuckmesilly_3
Sarjan ensimmäinen suuri lelu Fuck Me Silly  on kymmenen kiloa painava, aidon kokoinen vagina ja pylly – yhdistelmä, jonka turpeat pakarat ja himoittavat reiät ovat saaneet monet valtoihinsa. Tarjolla on kaksi reikää, jotka on molemmat muotoiltu esikuviensa esimerkkiä mukaelle – anus on upean tiukka ja vagina puolestaan tarjoaa vaihtelevan pehmeän kokemuksen.

seksinukke_fuck_me_silly_2_2
Fuck Me Silly II – on puolestaan myös kiihoittavat, pystyt rinnat pakettiin lisäävä, hieman edellistä pienempi tuote. Monet ovat kehuneet tämän kaunottaren vaihtelevuutta – on hauska vaihtaa reikää lennosta ja kokeilla välillä villiä tissipanoa! Monen mieleen on myös rintojen hyväily ja puristelu samaan aikaan kun lelun vagina hoitelee pikkuveijaria.

seksinukke_fuckmesilly_3
Fuck me Silly III puolestaan vastaa jalkojen ystävien toiveisiin. ”Perinteisen” vagina-anus-kombon jatkona on pitkät, upean muotoiset jalat – terhakoine pohkeineen,  rotusäärineen ja viekoittelevine jalkaterineen kaikkineen! Jalkojen käyttömahdollisuudet seksileikeissä ovat moninaiset,  ja uusia on aina hauska keksiä.

seksinukke_fuckmesilly3jalka_2
Fuck My Tight Ass tarjoaa miehistä tyydytystä. Tarjolla ei luonnollisesti ole vaginaa, vaan tiukka anus, joka kyllä lypsää luulot pois kovimmaltakin Hetero Pride – marssijalta. Takapuolen alla on realistisesti muotoillut houkuttelevat kivespussit, joiden hyväily ja puristelu on saanut monet heikoksi. Takapuoli on myös muotoiltu naisversioista poikkeavalla tavalla – se muistuttaa erehdyttävästi urheilullisen sällin kiinteitä pakaroita!

Anus_fuck_my_tight_ass_2
Fuck My Big Fat Titties on suurten rintojen ystävien unelma. Torso tarjoaa kaksi muhkeaa, herkullisen muotoista rintaa leikkien kohteeksi. Mukavasti nöpöttävät nännit suorastaan vaativat hyväilyjä ja nipistelyjä, ja muhkeiden tisujen yhdistetty paine kullin ympärillä tarjoaa elämyksiä, joista moni on vain haaveillut – tähän asti!

tissit_fuck_my_big_fat_titties
Tarjolla on myös muita vaihtoehtoja – tutustu rauhassa sivuillamme!
Pipedreamin Fuck Me Silly – tuotteet eivät ole aivan niitä halvimpia, mutta kyllä ne sitten ovatkin laadukkaita. Fuck Me Silly – sarjan tuoteet tarjoavat luksusnautintoa herrasmiehille, jotka haluavat aina parasta! Eros suosittelee lämpimästi.

Vibraattori Olympia

Vibraattori Olympia on Hollantilaisen Shotsin valmistava hieromasauva, joka on nopeasti noussut asiakkaidemme suosikiksi. Pitihän siihen tutustua lähemmin.

Vibraattori Olympia on erityisesti G-pisteen hyväilyyn suunniteltu pehmeä vibraattori. Tyylikkään näköinen vibraattori on aaltoilevasti muotoiltu. Sauvan taivutettu kärki löytääkin helposti G-pisteen. Varsinainen sauvaosa on erittäin taipuisaa, pehmeää ja pinnalta miellyttävän sileää ja mukavan tuntuista 100% silikonia. Silikoni on hyvä materiaali hieromasauvalle, sillä se on hygieenistä, allergiaturvallista ja helppoa puhdistaa.

olympia_pakkaus

Vibraattorin varsiosa on erityisen taipuisa, ainoa kovempi osa on kärjen moottori. Moottorin sijoittelu on sauvan paras ja innovatiivisin keksintö. Aivan sauvan kärjessä sijaitseva moottori saa koko sauvan, ja erityisesti sen kärkiosan, värisemään villisti. Värinä siis tuntuu juuri siellä, missä pitääkin.Pehmeähieromasauva sauva tuntuu erityisen mukavalta liikuteltaessa, joten G-pisteen metsästys on  helppoa ja nautinnollista. Maksimiteholla sen kierrosnopeus on jopa 10 000 kierrosta minuutissa.

olympia_napit
Moottorin säätely tapahtuu helposti kahdella napilla sauvan alaosassa.  Toinen nappi käynnistää sauvan, ja toisella vaihdellaan tehoja ja rytmejä. Moottorissa on kolme eri tehoa ja 7 erilaista rytmivariaatiota, joten sopiva intensiteetti on helppo löytää. Olympia soveltuu erinomaisesti myös klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, joten pelkkään G-pisteleikkiin ei tarvitse tyytyä.

olympia

Testiryhmä kiittelee sauvaosan pehmeyttä, rytmivariaatioita ja helppoa kontrollointia. Pientä miinusta tulee patteripesän aluksi melko vaikeaselkoisesta avausmekanismista, mutta mikään kynnyskysymys ei sekään ole. Suosittelemme!

olympia_kärki

Sauva on roiskesuojattu, mutta sitä ei tule upottaa kokonaan veteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Paristoja menee laitteeseen kaksi (AAA), tehon huomioonottaen paristot kestävät yllättävän pitkään.

Vibraattori Kaalimato G4 Duo

Saksalaisen Fun Factoryn valmistamat Kaalimato-hieromasauvat ovat maailman suosituimpia vibraattoreita. Kaalimadon G4 -sarja on Fun Factoryn neljäs päivitys (siitä nimi ”Generation 4”) jo valmiiksi suositusta ja hyvästä seksilelusta. Edellinen G3 sarja ei tarjonnut Kaalimadon ystäville klitoriskiihottimella valmistettua sauvaa, joten kehitystä edelliseen samankaltaiseen Kaalimato-sauvaan on tullut.

Ensimmäiset uudistukset, joihin kiinnitin huomiota G4 Duossa ovat paristoista luopuminen – kaikki Kaalimadon uudet sauvat ovat nykyään ladattavia – ja uudistunut, valaistu kontrollipaneeli. Sauva on erittäin kevyt, ja kun sen nostaa käteen, sen alaosaan syttyvät valot. Latasin sauvaa ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa reilut 24 tuntia, jotta akku tulisi täyteen ja kestäisi paremmin tulevia latauksia. Magneettikiinnitteinen laturi oli helppo käyttää. Se kiinnittyi itsestään sauvan alaosaan, ja latauksen aikan siihen syttyi valo. Sauvaa ei voi käyttää latauksen aikana, mutta odotus kyllä palkitaan.


Pinta on 100% silikonia, erittäin pehmeää ja pinnaltaan miellyttävän tuntuista. Fun Factoryn silikoni värjätään jo valmistusvaiheessa, joten mitään väriaineita ei mitenkään voi sauvasta liueta. Yhdistettynä korkealuokkaiseen silikoniin ja Saksalaisten tunnetusti tarkat standardit läpäisseisiin muoviosiin käsillä on selkeästi erittäin hygieeninen ja allergiaturvallinen sauva!
Ovaalinmuotoinen kontrolliosa sopii hyvin käteen. Siinä on kolme nappia. Plusnapin pitäminen pohjassa hetken käynnistää sauvan.

Värinä ei aluksi ole mahdottoman suuri, mutta selkeä. Sama moottori värisyttää sekä sauvaa että klitoriskiihotinta. Lisäpainalluksilla sauva saa lisää kierroksia. Aluksi luulin, että yksi moottori ei riittäisi kahden osan värisyttämiseen, mutta moottorin tehokkuus osoitti moiset huolet nopeasti turhiksi.

Tehoja on viisi, ja varsinkin pari kovinta nopeutta ovat erittäin vaikuttavia tehokkuudessaan. Hämmästyttävää on myös se, miten Fun Factoryn insinöörit ovat onnistuneet pitämään tämän tehoisen sauvan näin hiljaisena. Kovimmillakaan tehoilla ääni ei kauas kantaudu. Miinusnapilla tehoa voi laskea ja sauvan lopulta sammuttaa. Kolmas nappi saa sauvan värähtelemään erilaisilla, enakkoon ohjelmoiduilla rytmeillä. Rytmit ovat vaihtelevia ja helposti kontrolloitavia. Muutaman käyttökerran jälkeen oma tai partnerin suosikki on jo löytynyt, mutta niiden vaihtelu ja uusien suosikkiyhdistelmien haku ei tosiaan ole vaikeaa.

Kaalimato G4 Duo kannattaa liukastaa vesipohjaisella liukuvoiteella. Viimeaikoina olen itse viehtynyt melko juoksevaan kotimaiseen Be Happy – liukkariin.

Liukkarit ja muut kertymät on helppo puhdistaa vedellä. Silikooni puhdistuu mielestäni erittäin hyvin lämpimällä vedellä, en ole hirveästi saippuaa laittanut veden sekaan.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut sauva – taattua Kaalimato-laatua!

Sqweel 2 – nuolija

Suuseksisimulaattori nro.1!

Ensimmäinen Sqweel – ”nuolija” oli ilmestyessään 2000-luvun alussa todellinen sensaatio, se oli täysin uudenlainen seksilelu naisille. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Sqweelin valmistajat ottivat itseään niskasta kiinni ja päivittivät lelunsa 2010-luvulle. Pitihän siitä ottaa selvää!

Sqweel 2 ei värise, tärise tai pumppaa. Idea on kuitenkin yksinkertainen. Sqweelin ydin on pyörivä silikoninen rulla, jossa on taipuisia pehmeitä kieliä. Pyörivillä kielillä sitten hierotaan vaginaa, klitorista, rintoja, takapulta – tai mitä tahansa mitä halutaankin hieroa! Sqweel 2 on eräänlainen suuseksisimulaattori.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy uudistettuun muotoiluun. Sqweel 2 on selkeän ja tyylikkään näköinen. Laite istuu hyvin käteen, ja kieliä suojaava muovikansi on helppo irrottaa. Itse silikonirulla on vaaleanpunainen ja kielet näyttävät, no, lähinnä pieniltä kieliltä tai lehdiltä. Niitä ei ole kuvioitu mitenkään.

Seksilelua on helppo kontrolloida kahdella napilla. Toinen käynnistää pyörivät rullat, ja säätää niiden nopeuden kolmesta mahdollisesta. Toisella napilla voi vaihtaa pyörimissuuntaa tai valita edestakaisen liikkeen. Edestakainen liike on tervetullut uusi toiminto, joka on saanut kehuja monilta – se kun muistuttaa vaihtoehdoista eniten ”realistista” nuolentaa. Rullan nopeus on varsinkin suurimmalla teholla melko korkea, ja uskoisin sen riittävän vaativammallekkin käyttäjälle.

Kielet kannattaa kostuttaa hyvin vesipohjaisella liukuvoiteella. Nopean pyörivän liikkeen ja laitteen muotoilun vuoksi parhaiten tuntuisi toimivan joku koostumukseltaa hieman paksumpi liukuvoide, esim. Aquaglide.

Käytön jälkeen laite on helppo avata ja rullan saa poistettua sen puhdistamista varten. Itse koneisto on roiskesuojattu, joten sitä ei kannata upottaa veteen. Kokemus on osoittanut että puhdistaminen onnistuu parhaiten kostutetulla rätillä.

Sqweel 2 tehostettu moottori, uudet toiminnot ja päivitetty ulkoasu nostavat sen helposti samalle viivalle muiden viimeaikojen seksilelu-uutuuksien kanssa. Varsinaisia kilpailevia suuseksisimulaattorreita ei markkinoilla varsinaisesti ole, joten ainakin innovaatiotasolla Sqweel 2 painii yhä omassa sarjassaan.

Itse olen aina pitänyt tätä yhtenä hauskimmista seksileluista. Vähälle huomiolle on jäänyt, että laitetta voi käyttää myös muiden kehon osien kuin vaginan hyväilyyn, ja että sillä voi hieroa myös miestä. Pariskuntaleluksikin Sqweeliä voisi siis suositella, ja erityisesti suuseksin ystäville sillä ei lelupuolella paljon kilpailua ole!

Vibraattori Silicone Butterfly

Perhosen kosketus…

Vibraattori Silicone Butterfly on ollut yksi viimeaikojen suosikkeja klitoriskiihottimellista hieromasauvoista. Päätimme ottaa lelun lähempään tarkasteluun.

Silicone Butterfly on hieman pienempi kuin monet muut klitoriskiihottimella varustetut sauvat. Mikään lilliputti-sauva se ei kuitenkaan ole. Sauva on kokonaisuudessaan n.21 cm pitkä. Itse sauvaosa on 14 cm pitkä ja 2,5 cm leveä. Sauva on tyylikäs, jopa elegantti. Läpikuultava, juomutettu, vaaleanvioletti silikonivarsi paljastaa kiihottimen moottorin ja hierovat helmet.

Silikoni on sileää ja pehmeää. Varren pyörimisen mahdollistavan sisäosan akselin ansiosta varsi ei kuitenkaan hirveästi taivu. Suhteellisen lähellä sauvan kärkeä oleva klitoriskiihotin sen sijaan taipuu alaosasta reilusti mahdollistaen sen asettumisen sopivalle paikalle  ja sopivalla intensiteetillä helposti. Silikoni on suosittu seksilelujen valmistusaine hygieenisyytensä ja allergiturvallisuutensa ansiosta.

Sauvan alaosassa on patteripesä ja kontrolliyksikkö. Myös tämä osa sauvasta on saatu pidettyä tyylikkäänä ja suhteellisen pienikokoisena. Nappeja on viisi, ja aluksi sauvan käyttö vaikuttaakin hieman sekavalta verrattuna esimerkiksi kolme napin kaalimato-sauvoihin, mutta pikaisella tutkimisella napit puolustavat paikkaansa ja niiden käyttö on erittäin helppoa. Sauvan toimintoja voi käyttää ja yhdistellä monipuolisesti.

Yksi nappi käynnistää varren pyörimisliikkeen ja toinen lopettaa sen. Kolmas nappi vaihtaa pyörimissuuntaa. Sauvan varren sisällä oleva akseli pyörii keskitahdilla melkoisen tehokkaasti. Varren kärjessä liike on hieman suurempaa kuin alaosassa. Sauvan keskivaiheilla on pyörinnän liikuttamia helmiä, jotka tehostavat hierontaa ja voimistavat pyörivän liikkeen tuntua.

Klitoriskiihotin käynnistyy ja sammuu yhdellä napilla. Toisella napilla voi valita jonkun kiihottimen seitsämästä erilaisesta tehosta ja rytmistä. Nopeuksia on kolme, ja kehuja saaneita rytmejä neljä. Rytmien idea on pitää kiihotuksen teho vaihtelevana. Vaihtelevat rytmit ja pulssit ovat tulleet vibraattoreihin jäädäkseen – eikä ketään tunnu haittaavan!

 

Klitoriskiihotin on sijoiteltu kiitettävän lähelle sauvan kärkeä, joten samanaikainen vaginan ja klitoriksen hieronta ei vaadi kovin syvää penetraatiota. Kiihottimen taipuisan varren ansiosta sauva on toki mahdollista työntää melko syvällekkin.

 

Roiskesuojattu vibraattori oli myös helppo puhdistaa. Tämän sauvan suosiota ei tarvitse ihmetellä: Monipuoliset, halujen mukaan vaihdeltavissa ja yhdisteltävissä olevat toiminnot, sopiva koko,onnistunut muotoilu ja tyylikäs ulkoasu muodostavat hyvän paketin.

Suosittelemme!

Vibraattori Wake-Up Vibe – herätyskello värinällä

Värisevä herätys!

Vuoden 2012 loppupuolella törmäsimme eräillä erotiikka-alan messuilla kiinnostavaan uutuustuotteeseen, jonka lisäsimme valikoimiimme heti kun tuote tuli virallisesti saataville. Kyseessä on Wake-Up Vibe , herätyskellon ja vibraattorin yhdistelmä! Testiryhmämmekin innostui tuotteesta ja se otettiinkin heti testiin kun ensimmäinen kellolähetys saapui.

Wake-Up Vibe on pakattu tyylikkääseen pahvilaatikkoon. Laatikon sisältä pajastuu niin  ikään tyylikäs vibraattori. Vibraattori on ohut ja kaareutuu anatomisesti, joten se asettuu jalkojen väliin luontevasti naisen anatomian mukaisesti. Vibraattorin yläpuolella on digitaalinen näyttö ja näppäimiä. Alaosan kärjessä on pieni kohouma.

Vibraattori on melko kovaa, samettisen tuntuista silikonia. Valaistusta digitaalinäytöstä voi tarkistaa kellonajan – meidän kellomme mukaan oli aika käynnistää vibraattori! Wake-Up Vibeä voi aivan hyvin käyttää ilman herätyskello-ominaisuuksia ”pelkkänä” vibraattorina. Keskimmäisen napin painalluksella moottori käynnistyi ja vibraattori rupesi värisemään. Moottori sijaitsee alapuolen kohouman tuntumassa, joten niillä kohdin värinä on kaikkein voimakkaimmillaan. Tehokkaan moottorin ansiosta koko vibraattori kuitenkin värisee kiitettävästi.

Vibraattorin moottori värisee ja sykkii kuudella erilaisella rytmillä, joita on helppo vaihdella nuolinäppäimillä (ylös ja alas). Vibraattorin sykähtelevät rytmit ovat kaikki innostavia ja tarpeeksi vaihtelevia, testiryhmän suosioon nousi erityisesti rytmi nro 5, jonka aikana vibraattorin värinä on välillä melkein olematonta, kunnes se hiljalleen nousee maksimitehoon. Hieronnan intensiteetin tasainen vaihtelu tuntui miellyttävän kovasti koehenkilöä! Muotoilunsa ansiosta tuote sopii hyvin klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, varsinaista penetraatiota vibraattorilla ei hirveästi saa aikaan.

 

Herätyksen asettaminen osoittautui myös helpoksi. Oikeanpuoleista nuolinäppäinta pidetään pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen digitaalinäytön numerot rupeavat vilkkumaan. Toivottu herätys/käynnistysaika valitaan ylös- ja alaspäin osittavilla nuolinäppäimillä. Sen jälkeen valitaa rytmi joka halutaan käynnistymisen yhteydessä toimintaan.

Asetettuna kellonaikana vibraattori herää henkiin ja aloittaa taikojensa tekemisen. Muotoilun ansiosta kello sopii pikkuhousujen sisään. Testiryhmän työaikataulut eivät tällä kertaa osuneet herätyksen tarpeen kanssa yhteen, mutta ajastukselle löytyi muita käyttöjä. Asetimme herätyksen muutaman kymmenen minuutin päähän ja laitoimme vibraattorin ”paikoilleen”. Kiivaat esileikit saivat sovitulla – ja silti hieman yllätyksellisellä – hetkellä hurjan määrän lisäkierroksia, kun vibraattori aloitti kiivaan värinän!

Wake-Up Vibe on ladattava. Paketissa on mukana laturi, joka sopii suomen verkkovirtaan. Yhdellä latauksella tuote pysyi hyvin päällä yli 20 minuuttia, ja kello ei paljoa näytä akkua tyhjentävän. Mukana on myös säilytyspussi ja silmälappu, jolla voi yrittää saada unen päästä kiinni – herätystä odotellessa 😉  Laturi on helppo kiinnittää vibraattorin kärkeen, eikä mitään ongelmia ilmennyt laitteen pesujen yhteydessä tai jälkeen. Luulisin kyllä, että vehje ei ole 100% vedenpitävä – emme upottaneet vibraattoria kokonaan veteen, mutta normaalin puhdistuksen se kesti mukisematta.

 

Uudenlainen hauska lähestymistapa vibraattorin – tämä voisi olla hyvä lahjaidea, ja herättää varmasti keskustelua. Mikä parasta, tuote on siis myös vibraattori-ominaisuuksiltaan täysin kilpailukykyinen.

Hieroja Magic Wand

Huipputehokasta hierontaa kohtuuhintaan.

Alkuvuonna 2012 saimme käsiimme kohtuuhintaisen hierojan. Hierojillahan tarkoitetaan useinmiten tälläisiä pitkulaisia, verkkovirtaan kytkettäviä seksileluja, joissa on varteen nähden suhteellisen pieni, usein erittäin tehokkaasti värisevä, taipuisa hierontaosa.
Verkkovirran ansiosta hierojien teho on todellakin usein huippuluokkaa. Hierojat ovat kuitenkin usein suhteellisen hintavia, ja suhtauduimmekin hieman epäillen Magic Wandiin. No, pitihän se testata!

Magic Wand on pakattu pakkaukseen, josta käy nopeasti selville että kyseessä on seksilelu, ei mikään niskojen hierontaan tarkoitettu kapistus. Muovikääreissä oleva hieroja osoittautui kuitenkin varsin hillityn ja tyylikkään näköiseksi. Jämäkkä varsi on puhtaan valkoinen muutamaa sinistä yksityiskohtaa lukuunottamatta, ja hierojaosa on erittäin vaalean violetti.

Varren yläosassa on liukukytkin, jolla laite käynnistetään. Poistin pienen pahvikappaleen kytkimen välistä ja laitoin hierojan käyntiin. Käyntiääni on suhteellisen hiljainen. Hieroja sen sijaan  on  erittäin tehokas. Tehoja on kaksi, sanotaanko vaikka tehokas ja erittäin tehokas.
Hierojaosa on erittäin taipuisan varren päässä, joten sitä on melko helppo käyttää, eikä sen kanssa ei tarvitse suuremmin varoa. Hierojaosa on sileää muovia. Osa on melko kova, mutta antaa n. puoli senttiä periksi sormella painettaessa. Hieroja resonoi moottorin värinään erittäin tehokkaasti, täristen todella voimakkaasti.


Valmistajan ilmoituksen mukaan sauva saavuttaa jopa 5000-6000 kierroksen nopeuden. Tätä en pystynyt mittaamaan, mutta kyllähän tämä on tehokas sauva. Testiseuralainen ei edes halunnut käyttää sauvaa maksimiteholla. Valmistaja suosittelee sauvaa naisille, joilla on vaikeuksia orgasmin saannissa, ja en epäile etteikö tämä voisi vaativammallekkin hierontakohteelle kelvata.

Hierontaosaa ei saa irrotettua pesua varten, mutta koon ja muodon ansiosta hieroja on helppo pestä esim. kraanan alla, eikä mitään ongelmia pienistä roiskeista ainakaan koesauvalle ilmennyt.

Magic Wandia voi käyttää kytkettynä verkkovirtaan, tai ladattuna akkukäyttöisenä. Akuilla ja verkkovirralla käyttäessä en huomannut tuotteen tehossa merkittäviä eroja. Laturi on normaali, suomen verkkovirtaan ilman erikoiskytkentöjä käyvä, ja samanlaista hillittyä designia kuin itse hierojakin.

Suhteellisen edullinen hinta huomioon ottaen erinomainen hieroja.

Kaalimato Stronic Eins

 Fun Factoryn huippu-uutuus!

Saksalainen Fun Factory on tullut tutuksi laadukkaista seksileluistaa ja -välineistään. Yhtiön lippulaivana on toiminut Kaalimato-sauva, josta on tehtailtu vuosien saatossa lukuisia erilaisia versioita. Kaalimadot ovat entistä tehokkaampia ja monipuolisempia, ja usein ladattavia.

Muutamien kuukausien ajan korviimme on kantaantunut huhuja Fun Factoryn hieromasauvauutuudesta, jonka luvattiin olevan täysin uudenlainen tuote. Kovat lupaukset yhdistettynä Fun Factoryn tunnetun korkeaan laatuun nostivat mielenkiinnon huippulukemiin, ja jännitys olikin käsinkosketeltavaa kun sain uuden Stronic Eins – sauvan vihdoin testiin.

Pahvinen pakkaus on erittäin tyylikäs, ja pakkauksesta esiin nostamani sauva on myös erittäin hienostuneen näköinen. Muotoilu on linjakkaan tyylikäs. Sauva ei niinkään muistuta hupaisia kaalimatoja, vaan on enemmän linjassa viime vuosina yleistyneiden hienostuneiden luksusvibraattoreiden kanssa.

Sauvan varsi on (testikappaleessa, muitakin värejä on saatavilla) syvän violetti, ja Fun Factoryn tyypilliseen tapaan 100% silikonia. Sauva on hieman aaltoileva, ja siinä on pieni kiihotinkohouma paikalla, joissa monissa sauvoissa on klitoriskiihotin. Silikoni on varsin miellyttävän tuntuista ja pehmeää. Stronic Einsin varren sisällä on kuitenkin muihin Factoryn sauvoihin verrattuna melko kookas ja suhteellisen kova sisus, joka jatkuu miltein sauvan kärkeen asti. Ylimmät viisi senttiä ovat taipuisaa täyttä silikonia.

Varren alaosassa on tyylikäs, saumaton, musta kontrolliyksikkö, jossa on kolme nappia: plus, miinus  ja punainen käynnistysnappi. Käynnistysnapin painallus käynnistää sauvan, ja sisuksen kovan osan salaisuus paljastuu. Moottorit saavat sen sisällä näkymättömissä olevan raskaan rautakuulaan liikkumaan edestakaisin. Painavan kuulan liike saa koko sauvan hytkymään erittäin voimakkaasti. Edestakainen liike on useiden senttien mittaista, ja sivusuuntaistakin heiluntaa ja värähtelyä on aistittavissa.

Plus-napin painallukset saavat liikkeen kovenemaan. Täydellä teholla sauva suorastaan tärisee käsissäni. lisäpainalluksilla löytyy erilaisia pulsseja, mm. hiljaisesta tykytyksestä täyteen työntelyyn yltyvä ohjelma, joka sai naispuolisen testihenkilön nauramaan ihmetyksestä ääneen, ja huudahtamaan, että ”tuo sauva todella nussii”! Sauvan ohjelmat tuottavat myös selvää nautintoa alkuhämmästelyn jälkeen.

Kyllä, on myönnettävä että Fun Factory on onnistunut valmistamaan sauvan, joka simuloi yhdyntäliikeitä ja aidon peniksen värinää ja poikkoilua paremmin kuin mikään aiemmin markkinoilla ollut sauva! Hinta ei ole pienin mahdollinen, mutta mielestäni Stronic Eins lunastaa ehdottomasti lupauksensa, ja tulee varmasti löytämään paikkansa kiihkeillä seksilelumarkkinoilla.

Sauva on ladattava. Lataukseen tarvitaan Fun Factoryn universaalilaturi.

Tervehdys!

Tervetuloa uuteen blogiimme. Tässä blogissa jaamme tietoa seksileluista – niiden materiaaleista, käyttötarkoituksista, tyypeistä, niihin liittyvistä kysymyksistä ja ongelmista – no, kaikesta niiden kiehtovaan ja laajaan maailmaan kuuluvista asioista.

Sivustoa ylläpitää Eros. Olemme myyneet seksileluja jo yli kaksikymmentä vuotta, ja verkossakin yli 16 vuotta – ensimmäisenä Suomessa!

Seksileluihin liittyvää tietoa on vuosien varrella karttunut, ja nyt haluammekin jakaa sitä entistä laajemmalle joukolle ihmisiä

Tutustu nettikauppaamme osoitteessa Eros.fi

Jos sinulla on kysymyksiä, ajatuksia tai kommentoitavaa, ota rohkeasti osaa keskusteluun, tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@eros.fi