Sqweel 2 – nuolija

Suuseksisimulaattori nro.1!

Ensimmäinen Sqweel – ”nuolija” oli ilmestyessään 2000-luvun alussa todellinen sensaatio, se oli täysin uudenlainen seksilelu naisille. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Sqweelin valmistajat ottivat itseään niskasta kiinni ja päivittivät lelunsa 2010-luvulle. Pitihän siitä ottaa selvää!

Sqweel 2 ei värise, tärise tai pumppaa. Idea on kuitenkin yksinkertainen. Sqweelin ydin on pyörivä silikoninen rulla, jossa on taipuisia pehmeitä kieliä. Pyörivillä kielillä sitten hierotaan vaginaa, klitorista, rintoja, takapulta – tai mitä tahansa mitä halutaankin hieroa! Sqweel 2 on eräänlainen suuseksisimulaattori.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy uudistettuun muotoiluun. Sqweel 2 on selkeän ja tyylikkään näköinen. Laite istuu hyvin käteen, ja kieliä suojaava muovikansi on helppo irrottaa. Itse silikonirulla on vaaleanpunainen ja kielet näyttävät, no, lähinnä pieniltä kieliltä tai lehdiltä. Niitä ei ole kuvioitu mitenkään.

Seksilelua on helppo kontrolloida kahdella napilla. Toinen käynnistää pyörivät rullat, ja säätää niiden nopeuden kolmesta mahdollisesta. Toisella napilla voi vaihtaa pyörimissuuntaa tai valita edestakaisen liikkeen. Edestakainen liike on tervetullut uusi toiminto, joka on saanut kehuja monilta – se kun muistuttaa vaihtoehdoista eniten ”realistista” nuolentaa. Rullan nopeus on varsinkin suurimmalla teholla melko korkea, ja uskoisin sen riittävän vaativammallekkin käyttäjälle.

Kielet kannattaa kostuttaa hyvin vesipohjaisella liukuvoiteella. Nopean pyörivän liikkeen ja laitteen muotoilun vuoksi parhaiten tuntuisi toimivan joku koostumukseltaa hieman paksumpi liukuvoide, esim. Aquaglide.

Käytön jälkeen laite on helppo avata ja rullan saa poistettua sen puhdistamista varten. Itse koneisto on roiskesuojattu, joten sitä ei kannata upottaa veteen. Kokemus on osoittanut että puhdistaminen onnistuu parhaiten kostutetulla rätillä.

Sqweel 2 tehostettu moottori, uudet toiminnot ja päivitetty ulkoasu nostavat sen helposti samalle viivalle muiden viimeaikojen seksilelu-uutuuksien kanssa. Varsinaisia kilpailevia suuseksisimulaattorreita ei markkinoilla varsinaisesti ole, joten ainakin innovaatiotasolla Sqweel 2 painii yhä omassa sarjassaan.

Itse olen aina pitänyt tätä yhtenä hauskimmista seksileluista. Vähälle huomiolle on jäänyt, että laitetta voi käyttää myös muiden kehon osien kuin vaginan hyväilyyn, ja että sillä voi hieroa myös miestä. Pariskuntaleluksikin Sqweeliä voisi siis suositella, ja erityisesti suuseksin ystäville sillä ei lelupuolella paljon kilpailua ole!

Vibraattori Silicone Butterfly

Perhosen kosketus…

Vibraattori Silicone Butterfly on ollut yksi viimeaikojen suosikkeja klitoriskiihottimellista hieromasauvoista. Päätimme ottaa lelun lähempään tarkasteluun.

Silicone Butterfly on hieman pienempi kuin monet muut klitoriskiihottimella varustetut sauvat. Mikään lilliputti-sauva se ei kuitenkaan ole. Sauva on kokonaisuudessaan n.21 cm pitkä. Itse sauvaosa on 14 cm pitkä ja 2,5 cm leveä. Sauva on tyylikäs, jopa elegantti. Läpikuultava, juomutettu, vaaleanvioletti silikonivarsi paljastaa kiihottimen moottorin ja hierovat helmet.

Silikoni on sileää ja pehmeää. Varren pyörimisen mahdollistavan sisäosan akselin ansiosta varsi ei kuitenkaan hirveästi taivu. Suhteellisen lähellä sauvan kärkeä oleva klitoriskiihotin sen sijaan taipuu alaosasta reilusti mahdollistaen sen asettumisen sopivalle paikalle  ja sopivalla intensiteetillä helposti. Silikoni on suosittu seksilelujen valmistusaine hygieenisyytensä ja allergiturvallisuutensa ansiosta.

Sauvan alaosassa on patteripesä ja kontrolliyksikkö. Myös tämä osa sauvasta on saatu pidettyä tyylikkäänä ja suhteellisen pienikokoisena. Nappeja on viisi, ja aluksi sauvan käyttö vaikuttaakin hieman sekavalta verrattuna esimerkiksi kolme napin kaalimato-sauvoihin, mutta pikaisella tutkimisella napit puolustavat paikkaansa ja niiden käyttö on erittäin helppoa. Sauvan toimintoja voi käyttää ja yhdistellä monipuolisesti.

Yksi nappi käynnistää varren pyörimisliikkeen ja toinen lopettaa sen. Kolmas nappi vaihtaa pyörimissuuntaa. Sauvan varren sisällä oleva akseli pyörii keskitahdilla melkoisen tehokkaasti. Varren kärjessä liike on hieman suurempaa kuin alaosassa. Sauvan keskivaiheilla on pyörinnän liikuttamia helmiä, jotka tehostavat hierontaa ja voimistavat pyörivän liikkeen tuntua.

Klitoriskiihotin käynnistyy ja sammuu yhdellä napilla. Toisella napilla voi valita jonkun kiihottimen seitsämästä erilaisesta tehosta ja rytmistä. Nopeuksia on kolme, ja kehuja saaneita rytmejä neljä. Rytmien idea on pitää kiihotuksen teho vaihtelevana. Vaihtelevat rytmit ja pulssit ovat tulleet vibraattoreihin jäädäkseen – eikä ketään tunnu haittaavan!

 

Klitoriskiihotin on sijoiteltu kiitettävän lähelle sauvan kärkeä, joten samanaikainen vaginan ja klitoriksen hieronta ei vaadi kovin syvää penetraatiota. Kiihottimen taipuisan varren ansiosta sauva on toki mahdollista työntää melko syvällekkin.

 

Roiskesuojattu vibraattori oli myös helppo puhdistaa. Tämän sauvan suosiota ei tarvitse ihmetellä: Monipuoliset, halujen mukaan vaihdeltavissa ja yhdisteltävissä olevat toiminnot, sopiva koko,onnistunut muotoilu ja tyylikäs ulkoasu muodostavat hyvän paketin.

Suosittelemme!

Vibraattori Wake-Up Vibe – herätyskello värinällä

Värisevä herätys!

Vuoden 2012 loppupuolella törmäsimme eräillä erotiikka-alan messuilla kiinnostavaan uutuustuotteeseen, jonka lisäsimme valikoimiimme heti kun tuote tuli virallisesti saataville. Kyseessä on Wake-Up Vibe , herätyskellon ja vibraattorin yhdistelmä! Testiryhmämmekin innostui tuotteesta ja se otettiinkin heti testiin kun ensimmäinen kellolähetys saapui.

Wake-Up Vibe on pakattu tyylikkääseen pahvilaatikkoon. Laatikon sisältä pajastuu niin  ikään tyylikäs vibraattori. Vibraattori on ohut ja kaareutuu anatomisesti, joten se asettuu jalkojen väliin luontevasti naisen anatomian mukaisesti. Vibraattorin yläpuolella on digitaalinen näyttö ja näppäimiä. Alaosan kärjessä on pieni kohouma.

Vibraattori on melko kovaa, samettisen tuntuista silikonia. Valaistusta digitaalinäytöstä voi tarkistaa kellonajan – meidän kellomme mukaan oli aika käynnistää vibraattori! Wake-Up Vibeä voi aivan hyvin käyttää ilman herätyskello-ominaisuuksia ”pelkkänä” vibraattorina. Keskimmäisen napin painalluksella moottori käynnistyi ja vibraattori rupesi värisemään. Moottori sijaitsee alapuolen kohouman tuntumassa, joten niillä kohdin värinä on kaikkein voimakkaimmillaan. Tehokkaan moottorin ansiosta koko vibraattori kuitenkin värisee kiitettävästi.

Vibraattorin moottori värisee ja sykkii kuudella erilaisella rytmillä, joita on helppo vaihdella nuolinäppäimillä (ylös ja alas). Vibraattorin sykähtelevät rytmit ovat kaikki innostavia ja tarpeeksi vaihtelevia, testiryhmän suosioon nousi erityisesti rytmi nro 5, jonka aikana vibraattorin värinä on välillä melkein olematonta, kunnes se hiljalleen nousee maksimitehoon. Hieronnan intensiteetin tasainen vaihtelu tuntui miellyttävän kovasti koehenkilöä! Muotoilunsa ansiosta tuote sopii hyvin klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, varsinaista penetraatiota vibraattorilla ei hirveästi saa aikaan.

 

Herätyksen asettaminen osoittautui myös helpoksi. Oikeanpuoleista nuolinäppäinta pidetään pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen digitaalinäytön numerot rupeavat vilkkumaan. Toivottu herätys/käynnistysaika valitaan ylös- ja alaspäin osittavilla nuolinäppäimillä. Sen jälkeen valitaa rytmi joka halutaan käynnistymisen yhteydessä toimintaan.

Asetettuna kellonaikana vibraattori herää henkiin ja aloittaa taikojensa tekemisen. Muotoilun ansiosta kello sopii pikkuhousujen sisään. Testiryhmän työaikataulut eivät tällä kertaa osuneet herätyksen tarpeen kanssa yhteen, mutta ajastukselle löytyi muita käyttöjä. Asetimme herätyksen muutaman kymmenen minuutin päähän ja laitoimme vibraattorin ”paikoilleen”. Kiivaat esileikit saivat sovitulla – ja silti hieman yllätyksellisellä – hetkellä hurjan määrän lisäkierroksia, kun vibraattori aloitti kiivaan värinän!

Wake-Up Vibe on ladattava. Paketissa on mukana laturi, joka sopii suomen verkkovirtaan. Yhdellä latauksella tuote pysyi hyvin päällä yli 20 minuuttia, ja kello ei paljoa näytä akkua tyhjentävän. Mukana on myös säilytyspussi ja silmälappu, jolla voi yrittää saada unen päästä kiinni – herätystä odotellessa 😉  Laturi on helppo kiinnittää vibraattorin kärkeen, eikä mitään ongelmia ilmennyt laitteen pesujen yhteydessä tai jälkeen. Luulisin kyllä, että vehje ei ole 100% vedenpitävä – emme upottaneet vibraattoria kokonaan veteen, mutta normaalin puhdistuksen se kesti mukisematta.

 

Uudenlainen hauska lähestymistapa vibraattorin – tämä voisi olla hyvä lahjaidea, ja herättää varmasti keskustelua. Mikä parasta, tuote on siis myös vibraattori-ominaisuuksiltaan täysin kilpailukykyinen.