Dildot ja hieromasauvat

Hieromasauva on maailman suosituin seksilelu. Hieromasauvalla tarkoitetaan useimmiten mitä tahansa pitkulaista seksilelua, joka on tarkoitettu intiimialueiden hyväilyyn. Hieromasauvoja on monen värisiä ja kokoisia, ja niiden materiaalit ja ominaisuudet vaihtelevat suuresti.

Yksi tapa on jakaa hieromasauvat neljään alaryhmään:

Dildo on hieromasauva jossa ei ole moottoria.

Tekopenis on hieromasauva, joka jäljittelee oikeaa penistä.

Vibraattori on hieromasauva, jossa on värisevä moottori.

Strapon on lanteille kiinnitettävä hieromasauva.

Hieromasauva voi kuulua samanaikaisesti myös useampaan luokkaan. Esimerkiksi vibraattorilla varustettuja aidon oloisia tekopeniksiä on markkinoilla runsaasti.

 Hieromasauvoja voi käyttää yksinään tai yhdessä sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntaukseen katsomatta. Hieromasauvan käytössä ei ole mitään sääntöjä. Kannattaa seurata omia tuntemuksia ja ideoita rohkeasti. Pariskuntien välisissä leikeissä on tärkeää, että seksilelujen käytöstä keskustellaan rehellisesti ja suoraan, jotta niiden käyttö olisi molemmille mahdollisimman mukavaa.

Hieromasauva ja intiimialueet kannattaa myös liukastaa liukuvoiteella, jotta lelun käyttö olisi mukavaa, ja ihoärsytyksen ehkäisemiseksi . Suosittelemme vesipohjaisten liukuvoiteitten käyttöä. Varsinkin silikonista valmistettujen sauvojen pinta voi mennä pilalle, jos se liukastetaan silikonipohjaisella liukuvoiteella.

Hieromasauvoja on monenlaisia ja oikea löytyy vain kokeilemalla! Monella on myös useampia sauvoja eri tilanteisiin. Tutustu valikoimaamme rohkeasti ja avoimella mielellä ja löydä omat suosikkisi!

Hieromasauvoja on eri kokoisia, pienestä erittäin suuriin. Jos olet ostamassa sauvaa lahjaksi, tai et ole varma minkä kokoisesta sauvasta pitäisit ,kannattaa valita aluksi keskikokoinen sauva. Liian iso sauva voi olla jopa pelottava joidenkin mielestä. Toisaalta erityisen isoillakin sauvoilla on omat ystävänsä.

Jos sinulla on kumi- tai muoviallergia, kannattaa käyttää 100 % silikonia, lasia tai muusta vastaavasta materiaalista valmistettuja hieromasauvoja. Voit myös varmistaa tuotteen soveltuvuuden lääkäriltäsi.

Dildot

Dildo on puhekielessä käytetty sana hieromasauvasta. Virallisesti dildo on hieromasauva, jossa ei ole moottoria. Dildo voi olla melkein minkä muotoinen hyvänsä, useimmiten kuitenkin pitkulainen. Dildojen koko vaihtelee todella pienestä todella suureen ja kaikkeen siltä väliltä – myös värityksessä ja materiaaleissa riittää valinnanvaraa. Yleisimpiä dildojen materiaaleja ovat erilaiset muovit, kumit ja silikoni, sekä kovat materiaalit, kuten lasi tai metalli.

Tekopenikset

Tekopeniksellä tarkoitetaan hieromasauvaa jonka on muotoiltu aidon peniksen tavoin. Myös tekopeniksen pinta jäljittelee usein ihoa ja nykyään markkinoilla onkin saatavilla lukuisia hämmästyttävän aidon tuntuisia tekopenismateriaaleja. Tekopenis voi olla myös moottorilla varustettu eli vibraattori.

Jos tekopeniksen pinta on valmistettu erityisen realistisesta, pehmeästä ja ihoajäljittelevästä materiaalista, kannattaa sen puhdistukseen kiinnittää erityistä huomiota, jotta pinta säilyisi uuden veroisena ja miellyttävänä mahdollisimman pitkään.

Vibraattorit

Vibraattorit ovat hieromasauvoja, joissa on yksi tai useampi värisevä moottori. Moottoreiden tehossa, toiminnoissa ja sijoittelussa on eroja, kuten on myös vibraatorien koossa, materiaalissa muotoilussa ja värityksessä. Nykyään monet vibraattorin moottorit pitävät sisällään vaihtelevia värinäohjelmia, jotka saavat sauvan värähtelemään vaihtelevilla rytmeillä. Joissain vibraattoreissa on klitoriskiihotin, jonka on tarkoitus hieroa värinällään klitorista sauvan varren hieroessa vaginaa. Joidenkin vibraattoreiden varret myös pyörivät.

Jos haluat sauvan jossa on klitoriskiihotin, kannattaa kiinnittää huomiota sen sijoitteluun, erityisesti jos haluat käyttää sauvaa samanaikaisesti sekä klitoriksen, että vaginan hyväilyyn. Mitä lähempänä kiihotin on varren kärkeä, sitä pienemmällä penetraatiolla saavutat myös klitoriksen. Klitoriksen hyväily on mahdollista myös ilman sauvaosan käyttöä, käännä vain sauva ympäri, ja aseta klitoriskiihotin suoraan klitoriksen päälle.

Myös sauvoja, joissa ei ole klitoriskiihotinta voi käyttää pelkästään klitoriksen hyväilyyn. Hiero klitorista ja lähialueita sauvan kärjellä tai varrella – miten nyt haluat! Vibraattorin sijoittelu sauvassa vaikuttaa siihen, missä osassa sauvaa värähtely tuntuu kaikkein voimakkaammin.

Nykyisin monet vibraattorit ovat erittäin tehokkaita. Jos et ole aiemmin käyttänyt vibraattoria, kannattaa valita sauva, jossa voit vaikuttaa värinän tehoon – monien mielestä jotkut sauvat ovat jopa liian tehokkaita täydellä teholla väristessään. Värinästä nauttiminen on tietysti täysin yksilöllistä, toiset kaipaavat erityisen tehokasta hierontaa, ja toiseille riittää hennompikin hyväily. Kokeilemalla tämäkin selviää.

Strapon -sauvat

Strapon -sauvat ovat hieromasauvoja, jotka kiinnitetään lanteille yleensä valjailla tai remmeillä, jolloin kädet jäävät vapaiksi ja sauva pysyy paikoillaan kuin itsestään. Straponin avulla nainen voi olla yhdynnässä naisen tai miehen kanssa. Yhtä lailla straponia voi käyttää mies peniksensä lisäksi. Strapon -sauva voi olla melkein minkälainen hieromasauva tahansa. Onttoja, erityisesti miehille tarkoitettuja straponeja kutsutaan erektitouiksi.

Saatavilla on myös erikseen myytäviä strapon-harnesseja eli irtovaljaita, joihin on mahdollista kiinnittää suurin osa imukupillisista hieromasauvoista. Valjaissa on useinmiten metallinen rengas, jonka läpi sauvan imukuppiosa pujotetaan, jonka jälkeen se pysyy paikoillaan ja valjaita ja sauvaa käytetään aivan kuin kiinteää strapon-sauvaa. Erillisten valjaiden etuna on luonnollisesti se, että sauvojen vaihtelu eri kokoisiin ja muotoisiin on helppoa.