Hieroja Magic Wand

Huipputehokasta hierontaa kohtuuhintaan.

Alkuvuonna 2012 saimme käsiimme kohtuuhintaisen hierojan. Hierojillahan tarkoitetaan useinmiten tälläisiä pitkulaisia, verkkovirtaan kytkettäviä seksileluja, joissa on varteen nähden suhteellisen pieni, usein erittäin tehokkaasti värisevä, taipuisa hierontaosa.
Verkkovirran ansiosta hierojien teho on todellakin usein huippuluokkaa. Hierojat ovat kuitenkin usein suhteellisen hintavia, ja suhtauduimmekin hieman epäillen Magic Wandiin. No, pitihän se testata!

Magic Wand on pakattu pakkaukseen, josta käy nopeasti selville että kyseessä on seksilelu, ei mikään niskojen hierontaan tarkoitettu kapistus. Muovikääreissä oleva hieroja osoittautui kuitenkin varsin hillityn ja tyylikkään näköiseksi. Jämäkkä varsi on puhtaan valkoinen muutamaa sinistä yksityiskohtaa lukuunottamatta, ja hierojaosa on erittäin vaalean violetti.

Varren yläosassa on liukukytkin, jolla laite käynnistetään. Poistin pienen pahvikappaleen kytkimen välistä ja laitoin hierojan käyntiin. Käyntiääni on suhteellisen hiljainen. Hieroja sen sijaan  on  erittäin tehokas. Tehoja on kaksi, sanotaanko vaikka tehokas ja erittäin tehokas.
Hierojaosa on erittäin taipuisan varren päässä, joten sitä on melko helppo käyttää, eikä sen kanssa ei tarvitse suuremmin varoa. Hierojaosa on sileää muovia. Osa on melko kova, mutta antaa n. puoli senttiä periksi sormella painettaessa. Hieroja resonoi moottorin värinään erittäin tehokkaasti, täristen todella voimakkaasti.


Valmistajan ilmoituksen mukaan sauva saavuttaa jopa 5000-6000 kierroksen nopeuden. Tätä en pystynyt mittaamaan, mutta kyllähän tämä on tehokas sauva. Testiseuralainen ei edes halunnut käyttää sauvaa maksimiteholla. Valmistaja suosittelee sauvaa naisille, joilla on vaikeuksia orgasmin saannissa, ja en epäile etteikö tämä voisi vaativammallekkin hierontakohteelle kelvata.

Hierontaosaa ei saa irrotettua pesua varten, mutta koon ja muodon ansiosta hieroja on helppo pestä esim. kraanan alla, eikä mitään ongelmia pienistä roiskeista ainakaan koesauvalle ilmennyt.

Magic Wandia voi käyttää kytkettynä verkkovirtaan, tai ladattuna akkukäyttöisenä. Akuilla ja verkkovirralla käyttäessä en huomannut tuotteen tehossa merkittäviä eroja. Laturi on normaali, suomen verkkovirtaan ilman erikoiskytkentöjä käyvä, ja samanlaista hillittyä designia kuin itse hierojakin.

Suhteellisen edullinen hinta huomioon ottaen erinomainen hieroja.

Kaalimato Stronic Eins

 Fun Factoryn huippu-uutuus!

Saksalainen Fun Factory on tullut tutuksi laadukkaista seksileluistaa ja -välineistään. Yhtiön lippulaivana on toiminut Kaalimato-sauva, josta on tehtailtu vuosien saatossa lukuisia erilaisia versioita. Kaalimadot ovat entistä tehokkaampia ja monipuolisempia, ja usein ladattavia.

Muutamien kuukausien ajan korviimme on kantaantunut huhuja Fun Factoryn hieromasauvauutuudesta, jonka luvattiin olevan täysin uudenlainen tuote. Kovat lupaukset yhdistettynä Fun Factoryn tunnetun korkeaan laatuun nostivat mielenkiinnon huippulukemiin, ja jännitys olikin käsinkosketeltavaa kun sain uuden Stronic Eins – sauvan vihdoin testiin.

Pahvinen pakkaus on erittäin tyylikäs, ja pakkauksesta esiin nostamani sauva on myös erittäin hienostuneen näköinen. Muotoilu on linjakkaan tyylikäs. Sauva ei niinkään muistuta hupaisia kaalimatoja, vaan on enemmän linjassa viime vuosina yleistyneiden hienostuneiden luksusvibraattoreiden kanssa.

Sauvan varsi on (testikappaleessa, muitakin värejä on saatavilla) syvän violetti, ja Fun Factoryn tyypilliseen tapaan 100% silikonia. Sauva on hieman aaltoileva, ja siinä on pieni kiihotinkohouma paikalla, joissa monissa sauvoissa on klitoriskiihotin. Silikoni on varsin miellyttävän tuntuista ja pehmeää. Stronic Einsin varren sisällä on kuitenkin muihin Factoryn sauvoihin verrattuna melko kookas ja suhteellisen kova sisus, joka jatkuu miltein sauvan kärkeen asti. Ylimmät viisi senttiä ovat taipuisaa täyttä silikonia.

Varren alaosassa on tyylikäs, saumaton, musta kontrolliyksikkö, jossa on kolme nappia: plus, miinus  ja punainen käynnistysnappi. Käynnistysnapin painallus käynnistää sauvan, ja sisuksen kovan osan salaisuus paljastuu. Moottorit saavat sen sisällä näkymättömissä olevan raskaan rautakuulaan liikkumaan edestakaisin. Painavan kuulan liike saa koko sauvan hytkymään erittäin voimakkaasti. Edestakainen liike on useiden senttien mittaista, ja sivusuuntaistakin heiluntaa ja värähtelyä on aistittavissa.

Plus-napin painallukset saavat liikkeen kovenemaan. Täydellä teholla sauva suorastaan tärisee käsissäni. lisäpainalluksilla löytyy erilaisia pulsseja, mm. hiljaisesta tykytyksestä täyteen työntelyyn yltyvä ohjelma, joka sai naispuolisen testihenkilön nauramaan ihmetyksestä ääneen, ja huudahtamaan, että ”tuo sauva todella nussii”! Sauvan ohjelmat tuottavat myös selvää nautintoa alkuhämmästelyn jälkeen.

Kyllä, on myönnettävä että Fun Factory on onnistunut valmistamaan sauvan, joka simuloi yhdyntäliikeitä ja aidon peniksen värinää ja poikkoilua paremmin kuin mikään aiemmin markkinoilla ollut sauva! Hinta ei ole pienin mahdollinen, mutta mielestäni Stronic Eins lunastaa ehdottomasti lupauksensa, ja tulee varmasti löytämään paikkansa kiihkeillä seksilelumarkkinoilla.

Sauva on ladattava. Lataukseen tarvitaan Fun Factoryn universaalilaturi.