Vibraattori Kaalimato G4 Duo

Saksalaisen Fun Factoryn valmistamat Kaalimato-hieromasauvat ovat maailman suosituimpia vibraattoreita. Kaalimadon G4 -sarja on Fun Factoryn neljäs päivitys (siitä nimi ”Generation 4”) jo valmiiksi suositusta ja hyvästä seksilelusta. Edellinen G3 sarja ei tarjonnut Kaalimadon ystäville klitoriskiihottimella valmistettua sauvaa, joten kehitystä edelliseen samankaltaiseen Kaalimato-sauvaan on tullut.

Ensimmäiset uudistukset, joihin kiinnitin huomiota G4 Duossa ovat paristoista luopuminen – kaikki Kaalimadon uudet sauvat ovat nykyään ladattavia – ja uudistunut, valaistu kontrollipaneeli. Sauva on erittäin kevyt, ja kun sen nostaa käteen, sen alaosaan syttyvät valot. Latasin sauvaa ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa reilut 24 tuntia, jotta akku tulisi täyteen ja kestäisi paremmin tulevia latauksia. Magneettikiinnitteinen laturi oli helppo käyttää. Se kiinnittyi itsestään sauvan alaosaan, ja latauksen aikan siihen syttyi valo. Sauvaa ei voi käyttää latauksen aikana, mutta odotus kyllä palkitaan.


Pinta on 100% silikonia, erittäin pehmeää ja pinnaltaan miellyttävän tuntuista. Fun Factoryn silikoni värjätään jo valmistusvaiheessa, joten mitään väriaineita ei mitenkään voi sauvasta liueta. Yhdistettynä korkealuokkaiseen silikoniin ja Saksalaisten tunnetusti tarkat standardit läpäisseisiin muoviosiin käsillä on selkeästi erittäin hygieeninen ja allergiaturvallinen sauva!
Ovaalinmuotoinen kontrolliosa sopii hyvin käteen. Siinä on kolme nappia. Plusnapin pitäminen pohjassa hetken käynnistää sauvan.

Värinä ei aluksi ole mahdottoman suuri, mutta selkeä. Sama moottori värisyttää sekä sauvaa että klitoriskiihotinta. Lisäpainalluksilla sauva saa lisää kierroksia. Aluksi luulin, että yksi moottori ei riittäisi kahden osan värisyttämiseen, mutta moottorin tehokkuus osoitti moiset huolet nopeasti turhiksi.

Tehoja on viisi, ja varsinkin pari kovinta nopeutta ovat erittäin vaikuttavia tehokkuudessaan. Hämmästyttävää on myös se, miten Fun Factoryn insinöörit ovat onnistuneet pitämään tämän tehoisen sauvan näin hiljaisena. Kovimmillakaan tehoilla ääni ei kauas kantaudu. Miinusnapilla tehoa voi laskea ja sauvan lopulta sammuttaa. Kolmas nappi saa sauvan värähtelemään erilaisilla, enakkoon ohjelmoiduilla rytmeillä. Rytmit ovat vaihtelevia ja helposti kontrolloitavia. Muutaman käyttökerran jälkeen oma tai partnerin suosikki on jo löytynyt, mutta niiden vaihtelu ja uusien suosikkiyhdistelmien haku ei tosiaan ole vaikeaa.

Kaalimato G4 Duo kannattaa liukastaa vesipohjaisella liukuvoiteella. Viimeaikoina olen itse viehtynyt melko juoksevaan kotimaiseen Be Happy – liukkariin.

Liukkarit ja muut kertymät on helppo puhdistaa vedellä. Silikooni puhdistuu mielestäni erittäin hyvin lämpimällä vedellä, en ole hirveästi saippuaa laittanut veden sekaan.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut sauva – taattua Kaalimato-laatua!