Vibraattori G5 – Fun Factory päivitti suosikin!

Saksalainen Fun Factory on ollut yksi maailman suosituimmistä seksilelujen ja -välineiden valmistajista jo yli kymmenen vuotta. Hauskalla muotoilu ja saksalaisella insinööritaidolla on siis päästy pitkälle. Fun Factory on tietoinen asemastaan, mutta laakereille ei ole jääty lepäämään. Oikeastaan päinvastoin, tuntuu, että Fun Factoryn pajalla on työaikaa vaan pidennetty ja uusia malleja ja parannuksia vanhoihin julkaistaan jatkuvasti.

fun_factory_patchy_paul_g5_vaaleanpunainen

Pyörää ei kuitenkaan tarvitse keksiä uudestaan, ja varsinkin klassikkosauvojensa uudistamisessa Fun Factory on pitänyt malttinsa. Parannuksia ja kehitystä tulee, mutta perusajatus säilytetään. Suositut mato-vibraattorit eivät ole ulkoisesti muuttuneet vuosien saatossa hirveän paljon, mutta nyt julkaistut viidennen sukupolven G5-mallit ovat kuitenkin kulkeneet pitkän matkan varhaisimpiin malleihin verrattuna.

fun_factory_patchy_paul_g5_vaaleanpunainen_pakkaus

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy tuttuun vekkuliin muotoiluun ja iloisiin väreihin – näistä Fun Factory tunnetaan ympäri maailmaan, eikä muutosta ole tulossa! Muhkurainen ja päästä taipuva mato-malli on myös toimiva: taipuisa päää helpottaa myyttisen g-pisteen hyväilyä ja varren muotoilu lisää monen mielestä nautintoa penetraatiovaiheessa. Materiaalina on käytetty silikonia, joka on taipuisaa ja erittäin miellyttävän tuntuista. Silikoni on allergiaturvallinen ja hygieeninen materiaali, joka myös varastoi lämpöä tehokkaasti – sauva lämpenee käyttäjän kropan mukana ja aina miellyttävän tuntuinen ihoa vasten.

fun_factory_patchy_paul_g5_vihreä_2

Jo edellisessä G4-mallissa nähty varren alaosan pyöreä kahva on säilytetty. Hyvä, sillä se on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Sauvaa on helppo pitää kädessä ja sen liikuttelu on erittäin luontevaa – hyväili sitten itseään tai partneriaan. Kahvassa on kolme nappia, joilla sauvan värinää ja rytmejä kontrolloidaan. Fun Factory on yhdenmukaistanut kontrollejaan, ja kaikissa uusissa tuotteissa napit toimivat samalla yksinkertaisella logiikalla. Punainen nappi käynnistää ja sammuttaa sauvan moottorin. Plus- ja miinusnapeilla vaihdetaan tehoa ja ohjelmaa.

Valittavana on neljä tasaista värinää nousevalla teholla ja 7 erilaista sykähtelevää rytmiä. Mukana on myös edelliseen G4-versioon verrattuna uusia rytmejä, jotka lunastavat varmasti nopeasti paikkansa monien suosikkien joukossa! Moottori on vieläkin tehokkaampi kuin ennen, mutta yhä käyntiääneltään erittäin hiljainen. Sauvan värinämoottori sijaitsee sen alaosassa, mutta värinan tehon, silikonimateriaalin ja sauvan muotoilun ansiosta se tuntuu yhtä voimakkaana koko sauvan varren mitalla. Itseasissa jostain syystä värinä tuntuu melkein olevan voimakkaimmillaan sauvan kärjessä!

fun_factory_tiger_g5_turkoosi_3

G5-sarjan sauvat ovat ladattavia. Lataus onnistuu helposti magneettikiinnitteisellä USB-laturilla. Laturia ei saa kiinni sauvaan väärin. Sauvan näppärät napit tukevat myös latauskokemusta: sauvan latauksen edistymistä voi seurata nappien valoja seuraamalla. Erittäin tervetullut ominaisuus. G5 sauvojen erot edellisiin versioihin eivät ole valtavan suuria, mutta niillä on kaikilla tarkoituksensa. Hintaakaan ei ole keinotekoisesti hilattu liikaa ylös, uuden version saa aikalailla samalla hinnalla kuin edellisenkin version. Lopputulemana on entistä parempi aikuisten leikkikaveri, joka ei unohdu lipaston pohjalle!