Vibraattori Wake-Up Vibe – herätyskello värinällä

Värisevä herätys!

Vuoden 2012 loppupuolella törmäsimme eräillä erotiikka-alan messuilla kiinnostavaan uutuustuotteeseen, jonka lisäsimme valikoimiimme heti kun tuote tuli virallisesti saataville. Kyseessä on Wake-Up Vibe , herätyskellon ja vibraattorin yhdistelmä! Testiryhmämmekin innostui tuotteesta ja se otettiinkin heti testiin kun ensimmäinen kellolähetys saapui.

Wake-Up Vibe on pakattu tyylikkääseen pahvilaatikkoon. Laatikon sisältä pajastuu niin  ikään tyylikäs vibraattori. Vibraattori on ohut ja kaareutuu anatomisesti, joten se asettuu jalkojen väliin luontevasti naisen anatomian mukaisesti. Vibraattorin yläpuolella on digitaalinen näyttö ja näppäimiä. Alaosan kärjessä on pieni kohouma.

Vibraattori on melko kovaa, samettisen tuntuista silikonia. Valaistusta digitaalinäytöstä voi tarkistaa kellonajan – meidän kellomme mukaan oli aika käynnistää vibraattori! Wake-Up Vibeä voi aivan hyvin käyttää ilman herätyskello-ominaisuuksia ”pelkkänä” vibraattorina. Keskimmäisen napin painalluksella moottori käynnistyi ja vibraattori rupesi värisemään. Moottori sijaitsee alapuolen kohouman tuntumassa, joten niillä kohdin värinä on kaikkein voimakkaimmillaan. Tehokkaan moottorin ansiosta koko vibraattori kuitenkin värisee kiitettävästi.

Vibraattorin moottori värisee ja sykkii kuudella erilaisella rytmillä, joita on helppo vaihdella nuolinäppäimillä (ylös ja alas). Vibraattorin sykähtelevät rytmit ovat kaikki innostavia ja tarpeeksi vaihtelevia, testiryhmän suosioon nousi erityisesti rytmi nro 5, jonka aikana vibraattorin värinä on välillä melkein olematonta, kunnes se hiljalleen nousee maksimitehoon. Hieronnan intensiteetin tasainen vaihtelu tuntui miellyttävän kovasti koehenkilöä! Muotoilunsa ansiosta tuote sopii hyvin klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, varsinaista penetraatiota vibraattorilla ei hirveästi saa aikaan.

 

Herätyksen asettaminen osoittautui myös helpoksi. Oikeanpuoleista nuolinäppäinta pidetään pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen digitaalinäytön numerot rupeavat vilkkumaan. Toivottu herätys/käynnistysaika valitaan ylös- ja alaspäin osittavilla nuolinäppäimillä. Sen jälkeen valitaa rytmi joka halutaan käynnistymisen yhteydessä toimintaan.

Asetettuna kellonaikana vibraattori herää henkiin ja aloittaa taikojensa tekemisen. Muotoilun ansiosta kello sopii pikkuhousujen sisään. Testiryhmän työaikataulut eivät tällä kertaa osuneet herätyksen tarpeen kanssa yhteen, mutta ajastukselle löytyi muita käyttöjä. Asetimme herätyksen muutaman kymmenen minuutin päähän ja laitoimme vibraattorin ”paikoilleen”. Kiivaat esileikit saivat sovitulla – ja silti hieman yllätyksellisellä – hetkellä hurjan määrän lisäkierroksia, kun vibraattori aloitti kiivaan värinän!

Wake-Up Vibe on ladattava. Paketissa on mukana laturi, joka sopii suomen verkkovirtaan. Yhdellä latauksella tuote pysyi hyvin päällä yli 20 minuuttia, ja kello ei paljoa näytä akkua tyhjentävän. Mukana on myös säilytyspussi ja silmälappu, jolla voi yrittää saada unen päästä kiinni – herätystä odotellessa 😉  Laturi on helppo kiinnittää vibraattorin kärkeen, eikä mitään ongelmia ilmennyt laitteen pesujen yhteydessä tai jälkeen. Luulisin kyllä, että vehje ei ole 100% vedenpitävä – emme upottaneet vibraattoria kokonaan veteen, mutta normaalin puhdistuksen se kesti mukisematta.

 

Uudenlainen hauska lähestymistapa vibraattorin – tämä voisi olla hyvä lahjaidea, ja herättää varmasti keskustelua. Mikä parasta, tuote on siis myös vibraattori-ominaisuuksiltaan täysin kilpailukykyinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *