Hieroja Magic Wand

Huipputehokasta hierontaa kohtuuhintaan.

Alkuvuonna 2012 saimme käsiimme kohtuuhintaisen hierojan. Hierojillahan tarkoitetaan useinmiten tälläisiä pitkulaisia, verkkovirtaan kytkettäviä seksileluja, joissa on varteen nähden suhteellisen pieni, usein erittäin tehokkaasti värisevä, taipuisa hierontaosa.
Verkkovirran ansiosta hierojien teho on todellakin usein huippuluokkaa. Hierojat ovat kuitenkin usein suhteellisen hintavia, ja suhtauduimmekin hieman epäillen Magic Wandiin. No, pitihän se testata!

Magic Wand on pakattu pakkaukseen, josta käy nopeasti selville että kyseessä on seksilelu, ei mikään niskojen hierontaan tarkoitettu kapistus. Muovikääreissä oleva hieroja osoittautui kuitenkin varsin hillityn ja tyylikkään näköiseksi. Jämäkkä varsi on puhtaan valkoinen muutamaa sinistä yksityiskohtaa lukuunottamatta, ja hierojaosa on erittäin vaalean violetti.

Varren yläosassa on liukukytkin, jolla laite käynnistetään. Poistin pienen pahvikappaleen kytkimen välistä ja laitoin hierojan käyntiin. Käyntiääni on suhteellisen hiljainen. Hieroja sen sijaan  on  erittäin tehokas. Tehoja on kaksi, sanotaanko vaikka tehokas ja erittäin tehokas.
Hierojaosa on erittäin taipuisan varren päässä, joten sitä on melko helppo käyttää, eikä sen kanssa ei tarvitse suuremmin varoa. Hierojaosa on sileää muovia. Osa on melko kova, mutta antaa n. puoli senttiä periksi sormella painettaessa. Hieroja resonoi moottorin värinään erittäin tehokkaasti, täristen todella voimakkaasti.


Valmistajan ilmoituksen mukaan sauva saavuttaa jopa 5000-6000 kierroksen nopeuden. Tätä en pystynyt mittaamaan, mutta kyllähän tämä on tehokas sauva. Testiseuralainen ei edes halunnut käyttää sauvaa maksimiteholla. Valmistaja suosittelee sauvaa naisille, joilla on vaikeuksia orgasmin saannissa, ja en epäile etteikö tämä voisi vaativammallekkin hierontakohteelle kelvata.

Hierontaosaa ei saa irrotettua pesua varten, mutta koon ja muodon ansiosta hieroja on helppo pestä esim. kraanan alla, eikä mitään ongelmia pienistä roiskeista ainakaan koesauvalle ilmennyt.

Magic Wandia voi käyttää kytkettynä verkkovirtaan, tai ladattuna akkukäyttöisenä. Akuilla ja verkkovirralla käyttäessä en huomannut tuotteen tehossa merkittäviä eroja. Laturi on normaali, suomen verkkovirtaan ilman erikoiskytkentöjä käyvä, ja samanlaista hillittyä designia kuin itse hierojakin.

Suhteellisen edullinen hinta huomioon ottaen erinomainen hieroja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *