Vibraattori Silicone Butterfly

Perhosen kosketus…

Vibraattori Silicone Butterfly on ollut yksi viimeaikojen suosikkeja klitoriskiihottimellista hieromasauvoista. Päätimme ottaa lelun lähempään tarkasteluun.

Silicone Butterfly on hieman pienempi kuin monet muut klitoriskiihottimella varustetut sauvat. Mikään lilliputti-sauva se ei kuitenkaan ole. Sauva on kokonaisuudessaan n.21 cm pitkä. Itse sauvaosa on 14 cm pitkä ja 2,5 cm leveä. Sauva on tyylikäs, jopa elegantti. Läpikuultava, juomutettu, vaaleanvioletti silikonivarsi paljastaa kiihottimen moottorin ja hierovat helmet.

Silikoni on sileää ja pehmeää. Varren pyörimisen mahdollistavan sisäosan akselin ansiosta varsi ei kuitenkaan hirveästi taivu. Suhteellisen lähellä sauvan kärkeä oleva klitoriskiihotin sen sijaan taipuu alaosasta reilusti mahdollistaen sen asettumisen sopivalle paikalle  ja sopivalla intensiteetillä helposti. Silikoni on suosittu seksilelujen valmistusaine hygieenisyytensä ja allergiturvallisuutensa ansiosta.

Sauvan alaosassa on patteripesä ja kontrolliyksikkö. Myös tämä osa sauvasta on saatu pidettyä tyylikkäänä ja suhteellisen pienikokoisena. Nappeja on viisi, ja aluksi sauvan käyttö vaikuttaakin hieman sekavalta verrattuna esimerkiksi kolme napin kaalimato-sauvoihin, mutta pikaisella tutkimisella napit puolustavat paikkaansa ja niiden käyttö on erittäin helppoa. Sauvan toimintoja voi käyttää ja yhdistellä monipuolisesti.

Yksi nappi käynnistää varren pyörimisliikkeen ja toinen lopettaa sen. Kolmas nappi vaihtaa pyörimissuuntaa. Sauvan varren sisällä oleva akseli pyörii keskitahdilla melkoisen tehokkaasti. Varren kärjessä liike on hieman suurempaa kuin alaosassa. Sauvan keskivaiheilla on pyörinnän liikuttamia helmiä, jotka tehostavat hierontaa ja voimistavat pyörivän liikkeen tuntua.

Klitoriskiihotin käynnistyy ja sammuu yhdellä napilla. Toisella napilla voi valita jonkun kiihottimen seitsämästä erilaisesta tehosta ja rytmistä. Nopeuksia on kolme, ja kehuja saaneita rytmejä neljä. Rytmien idea on pitää kiihotuksen teho vaihtelevana. Vaihtelevat rytmit ja pulssit ovat tulleet vibraattoreihin jäädäkseen – eikä ketään tunnu haittaavan!

 

Klitoriskiihotin on sijoiteltu kiitettävän lähelle sauvan kärkeä, joten samanaikainen vaginan ja klitoriksen hieronta ei vaadi kovin syvää penetraatiota. Kiihottimen taipuisan varren ansiosta sauva on toki mahdollista työntää melko syvällekkin.

 

Roiskesuojattu vibraattori oli myös helppo puhdistaa. Tämän sauvan suosiota ei tarvitse ihmetellä: Monipuoliset, halujen mukaan vaihdeltavissa ja yhdisteltävissä olevat toiminnot, sopiva koko,onnistunut muotoilu ja tyylikäs ulkoasu muodostavat hyvän paketin.

Suosittelemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *