Anaaliseksi

Monet miehet ja naiset nauttivat anaaliseksistä, ja aiheeseen liittyvät tabut alkavat hiljalleen murtua. Peräaukon seutuvilla on lukuisia herkkiä hermopäätteitä. Myös takapuolen sisemmissä osissa sijaitsee alueita, joiden hyväilystä monet nauttivat. Anaaliseksiin onkin suunniteltu iso joukko kiehtovia, hyödyllisiä ja hauskoja seksileluja.

Anaaliseksivälineet voidaan jakaa neljään alaryhmään:

Anustapit ovat muotoiltuja seksileluja, jotka on suunniteltu takapuolen ulkoiseen ja sisäiseen hyväilyyn ja anaaliyhdyntään valmistautumiseen.

Eturauhasen hierojat ovat miehen eturauhasen ja sulkijalihasten hyväilyyn tarkoitettuja, usein voimakkaasti muotoiltuja hieromasauvoja ja anustappeja.

Anaalihelmet ovat toisiinsa kiinnitettyjä soikeita ja pyöreitä kuulia, joilla stimuloidaan sulkijalihasta.

Anaalisuihkut ovat seksileluja, jotka on tarkoitettu takapuolen huuhteluun. Usein anaalisuihkuissa on myös sauvamaisia ominaisuuksia.

Anaaliseksissä ja anaalilelujen kanssa liukuvoiteiden käyttö on erityisen suositeltavaa – takapuoli ei kostu itsestään. Tavallisten liukuvoiteiden lisäksi tarjolla on erityisesti anaalileikkeihin suunniteltuja voiteita. Anaalivoiteet ovat usein tavallisia liukuvoiteita paksumpia ja pidempään liukkaina pysyviä. Anaalilelujen kanssa suosittelemme vesipohjaisten liukuvoiteiden käyttöä.

Myös hygieniaan tulee kiinnittää huomiota, anaalilelut kannattaa aina puhdistaa ennen ja jälkeen käytön. Anaalilelujen puhdistukseen pätevät samat säännöt ja ohjeet kuin muidenkin seksilelujen puhdistukseen. Takapuolessa ollutta lelua ei suositella laitettavaksi mihinkään keholle ennen sen pesua.

Anaaliseksi ja anaalilelut voivat myös aiheuttaa myös epämukavia tuntemuksia, varsinkin jos peppuleikkien aloitus jännittää. Kannattaakin aloittaa pienemmistä välineistä, huolehtia liukastuksesta, rentoutua sekä edetä omaan tahtiin!

Anaaliseksi on usein virheellisesti yhdistetty homoseksuaalisuuteen. Vaikka on totta, että varsinkin miespuoliset homoseksuaalit (ymmärrettävistä syistä) harrastavat luultavasti keskimääräistä useammin anaaliseksiä, ei ole mitään syytä olettaa, etteivätkö myös heteroseksuaalit miehet ja naiset voisi siitä nauttia. Yhä useampi mies ja nainen heittääkin ennakkoluulot romukoppaan ja nauttii itsestään ja toisistaan – miten ikinä haluavatkin.

 Anustapit

Anustapit ovat muotoiltuja seksileluja, jotka on suunniteltu takapuolen ulkoiseen ja sisäiseen hyväilyyn ja anaaliyhdyntään valmistautumiseen. Useimmissa anustapeissa on levennetty kanta, josta on helppo pitää kiinni, ja jotka estävät tapin joutumisen kokonaan sisään takapuoleen. Anustappien materiaalit, koot ja muotoilut vaihtelevat suuresti – jokaiselle löytyy oma suosikkinsa.

 Usein anustappien sisus on hieman kovempaa, ja ulompi kerros pehmeämpää materiaalia. Anustapit ovat myös kokonaisuudessaan hieman jäykempiä kuin esimerkiksi hieromasauvat, jotta niiden käyttö olisi helpompaa.

Joissain anustapeissa on myös vibraattori, joka saa tapin värisemään. Anaalileikeissä värinästä on iloa kahdella tapaa: Värisevä lelu hieroo peräaukon ja suolen herkkiä hermopäätteitä tuottaen monille mielihyvää – lisäksi tasainen värinä rentouttaa alueen lihaksia, tehden anaalileikeistä helpompia ja nautinnollisempia. Värinällä varustettuja anustappeja voi toki käyttää myös käyttämättä vibraattoritoimintoa, tai sitten sen voi käynnistää kesken leikkien.

Saatavilla on myös pumpattavia, laajenevia anustappeja. Tarkoituksena on laittaa tappi sisälle pienessä koossa, ja pumpata sitä sitten suuremmaksi. Pumpattavat anustapit ovat erittäin suosittuja.

Eturahasen hierojat

Eturauhasen hierojat ovat miehen eturauhasen ja sulkijalihaksen hyväilyyn tarkoitettuja, usein voimakkaasti muotoiltuja hieromasauvoja ja anustappeja. Miehen eturauhasta kutsutaan usein ”miehen g-pisteeksi”, ja sen hyväily tuottaa monille miehille voimakasta mielihyvää. Orgasmin saaminen eturauhasta hyväilemällä ilman peniksen koskettelua on mahdollista! Mikään ei tietenkään estä peniksen samanaikaista hyväilyä, jos monipuolinen nautinto on mieleesi.

 Miehen g-piste sijaitsee anaalin etuseinämässä, eturauhasen kohdalla lantion keskiosassa, noin 4 cm syvyydessä. Eturauhanen ja sen välitön ympäristö on seksuaalisesti erittäin herkkää aluetta, ja useat miehet pystyvät saavuttamaan orgasmin pelkästään eturauhasta hyväilemällä. Eturahasen alueen kiihotus onnistuu parhaiten peräaukon kautta. Erityisesti eturauhasen hierontaan suunnitellut hierojat ovat kärjestään taivutettuja, jotta niillä olisi mahdollisimman helppo stimuloida g-pistettä.

Hieroja (tai sormi) kostutetaan liukuvoiteella, ja laitetaan rentoutuneeseen anaaliin. Etsi herkkä alueesi, ja kokeile minkälainen hieronta tuntuu sinusta parhaalta. Jotkut eturauhasen hierojat on muotoiltu siten, että kun ne on asetettu oikealle paikalle, niin peräaukon supistelu saa ne hieromaan eturauhasta kuin itsestään.

Vibraattorilla varustetut, värisevät eturahasen hierojat stimuloivat eturauhasta vielä intensiivisemmin – monen mielestä yhdistettynä manuaalisen liikutteluun parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi värinä saa peräaukon lihakset rentoutumaan, jolloin eturauhasen hieronnasta nauttiminen on paljon helpompaa.

 Eturauhasen hieronnassa on syytä muistaa riittävä liukuvoiteen käyttö ja rentoutuminen – ei kannata kiirehtiä. Eturauhasen hieronnan avulla saavutetut orgasmit ovat monen mielestä tavoittelemisen arvoisia, eikä vähiten siksi, että tunne poikkeaa huomattavasti normaalista orgasmista. Lisäksi eturauhasorgasmeja on mahdollista kokoea useita peräjälkeen, ja yhdistää muuhun seksuaaliseen nautintoon.

Eturauhasen hierojat valmistetaan usein esimerksi perinteisiin hieromasauvoihin verrattuna hieman tukevammasta materiaalista.

Anaalihelmet

Anaalihelmet ovat toisiinsa kiinnitettyjä soikeita tai pyöreitä kuulia, joilla stimuloidaan sulkijalihasta joko liikuttelemalla helmiä edestakaisin tai vetämällä ne ulos. Anaalihelmien ulosvetäminen orgasmin aikana voimistaa monien orgasmia. Anaalihelmiä voidaan myös käyttää tappien tavoin peräaukon rentouttamiseen anaaliyhdyntään valmistautuessa.

Usein anaalihelmien koko kasvaa ketjun edetessä. Anaalihelmet ovatkin oivallinen apu- ja leikkiväline niille, jotka haluavat treenata ja venytellä takapuoltaan.

Anaalisuihkut

Anaalisuihkut ovat välineitä, joilla takapuoleen suihkutetaan vettä. Vesisuihku pudistaa takapuolen ja voi tuottaa nautintoa. Useat anaalisuihkut ovat anustappien ja -sauvojen muotoisia, ja niitä voidaan käyttää peppuleikkeihin myös ilman veden suihkuttelua.