Vibraattori Olympia

Vibraattori Olympia on Hollantilaisen Shotsin valmistava hieromasauva, joka on nopeasti noussut asiakkaidemme suosikiksi. Pitihän siihen tutustua lähemmin.

Vibraattori Olympia on erityisesti G-pisteen hyväilyyn suunniteltu pehmeä vibraattori. Tyylikkään näköinen vibraattori on aaltoilevasti muotoiltu. Sauvan taivutettu kärki löytääkin helposti G-pisteen. Varsinainen sauvaosa on erittäin taipuisaa, pehmeää ja pinnalta miellyttävän sileää ja mukavan tuntuista 100% silikonia. Silikoni on hyvä materiaali hieromasauvalle, sillä se on hygieenistä, allergiaturvallista ja helppoa puhdistaa.

olympia_pakkaus

Vibraattorin varsiosa on erityisen taipuisa, ainoa kovempi osa on kärjen moottori. Moottorin sijoittelu on sauvan paras ja innovatiivisin keksintö. Aivan sauvan kärjessä sijaitseva moottori saa koko sauvan, ja erityisesti sen kärkiosan, värisemään villisti. Värinä siis tuntuu juuri siellä, missä pitääkin.Pehmeähieromasauva sauva tuntuu erityisen mukavalta liikuteltaessa, joten G-pisteen metsästys on  helppoa ja nautinnollista. Maksimiteholla sen kierrosnopeus on jopa 10 000 kierrosta minuutissa.

olympia_napit
Moottorin säätely tapahtuu helposti kahdella napilla sauvan alaosassa.  Toinen nappi käynnistää sauvan, ja toisella vaihdellaan tehoja ja rytmejä. Moottorissa on kolme eri tehoa ja 7 erilaista rytmivariaatiota, joten sopiva intensiteetti on helppo löytää. Olympia soveltuu erinomaisesti myös klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, joten pelkkään G-pisteleikkiin ei tarvitse tyytyä.

olympia

Testiryhmä kiittelee sauvaosan pehmeyttä, rytmivariaatioita ja helppoa kontrollointia. Pientä miinusta tulee patteripesän aluksi melko vaikeaselkoisesta avausmekanismista, mutta mikään kynnyskysymys ei sekään ole. Suosittelemme!

olympia_kärki

Sauva on roiskesuojattu, mutta sitä ei tule upottaa kokonaan veteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Paristoja menee laitteeseen kaksi (AAA), tehon huomioonottaen paristot kestävät yllättävän pitkään.