Vibraattori Olympia

Vibraattori Olympia on Hollantilaisen Shotsin valmistava hieromasauva, joka on nopeasti noussut asiakkaidemme suosikiksi. Pitihän siihen tutustua lähemmin.

Vibraattori Olympia on erityisesti G-pisteen hyväilyyn suunniteltu pehmeä vibraattori. Tyylikkään näköinen vibraattori on aaltoilevasti muotoiltu. Sauvan taivutettu kärki löytääkin helposti G-pisteen. Varsinainen sauvaosa on erittäin taipuisaa, pehmeää ja pinnalta miellyttävän sileää ja mukavan tuntuista 100% silikonia. Silikoni on hyvä materiaali hieromasauvalle, sillä se on hygieenistä, allergiaturvallista ja helppoa puhdistaa.

olympia_pakkaus

Vibraattorin varsiosa on erityisen taipuisa, ainoa kovempi osa on kärjen moottori. Moottorin sijoittelu on sauvan paras ja innovatiivisin keksintö. Aivan sauvan kärjessä sijaitseva moottori saa koko sauvan, ja erityisesti sen kärkiosan, värisemään villisti. Värinä siis tuntuu juuri siellä, missä pitääkin.Pehmeähieromasauva sauva tuntuu erityisen mukavalta liikuteltaessa, joten G-pisteen metsästys on  helppoa ja nautinnollista. Maksimiteholla sen kierrosnopeus on jopa 10 000 kierrosta minuutissa.

olympia_napit
Moottorin säätely tapahtuu helposti kahdella napilla sauvan alaosassa.  Toinen nappi käynnistää sauvan, ja toisella vaihdellaan tehoja ja rytmejä. Moottorissa on kolme eri tehoa ja 7 erilaista rytmivariaatiota, joten sopiva intensiteetti on helppo löytää. Olympia soveltuu erinomaisesti myös klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, joten pelkkään G-pisteleikkiin ei tarvitse tyytyä.

olympia

Testiryhmä kiittelee sauvaosan pehmeyttä, rytmivariaatioita ja helppoa kontrollointia. Pientä miinusta tulee patteripesän aluksi melko vaikeaselkoisesta avausmekanismista, mutta mikään kynnyskysymys ei sekään ole. Suosittelemme!

olympia_kärki

Sauva on roiskesuojattu, mutta sitä ei tule upottaa kokonaan veteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Paristoja menee laitteeseen kaksi (AAA), tehon huomioonottaen paristot kestävät yllättävän pitkään.

Vibraattori Kaalimato G4 Duo

Saksalaisen Fun Factoryn valmistamat Kaalimato-hieromasauvat ovat maailman suosituimpia vibraattoreita. Kaalimadon G4 -sarja on Fun Factoryn neljäs päivitys (siitä nimi ”Generation 4”) jo valmiiksi suositusta ja hyvästä seksilelusta. Edellinen G3 sarja ei tarjonnut Kaalimadon ystäville klitoriskiihottimella valmistettua sauvaa, joten kehitystä edelliseen samankaltaiseen Kaalimato-sauvaan on tullut.

Ensimmäiset uudistukset, joihin kiinnitin huomiota G4 Duossa ovat paristoista luopuminen – kaikki Kaalimadon uudet sauvat ovat nykyään ladattavia – ja uudistunut, valaistu kontrollipaneeli. Sauva on erittäin kevyt, ja kun sen nostaa käteen, sen alaosaan syttyvät valot. Latasin sauvaa ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa reilut 24 tuntia, jotta akku tulisi täyteen ja kestäisi paremmin tulevia latauksia. Magneettikiinnitteinen laturi oli helppo käyttää. Se kiinnittyi itsestään sauvan alaosaan, ja latauksen aikan siihen syttyi valo. Sauvaa ei voi käyttää latauksen aikana, mutta odotus kyllä palkitaan.


Pinta on 100% silikonia, erittäin pehmeää ja pinnaltaan miellyttävän tuntuista. Fun Factoryn silikoni värjätään jo valmistusvaiheessa, joten mitään väriaineita ei mitenkään voi sauvasta liueta. Yhdistettynä korkealuokkaiseen silikoniin ja Saksalaisten tunnetusti tarkat standardit läpäisseisiin muoviosiin käsillä on selkeästi erittäin hygieeninen ja allergiaturvallinen sauva!
Ovaalinmuotoinen kontrolliosa sopii hyvin käteen. Siinä on kolme nappia. Plusnapin pitäminen pohjassa hetken käynnistää sauvan.

Värinä ei aluksi ole mahdottoman suuri, mutta selkeä. Sama moottori värisyttää sekä sauvaa että klitoriskiihotinta. Lisäpainalluksilla sauva saa lisää kierroksia. Aluksi luulin, että yksi moottori ei riittäisi kahden osan värisyttämiseen, mutta moottorin tehokkuus osoitti moiset huolet nopeasti turhiksi.

Tehoja on viisi, ja varsinkin pari kovinta nopeutta ovat erittäin vaikuttavia tehokkuudessaan. Hämmästyttävää on myös se, miten Fun Factoryn insinöörit ovat onnistuneet pitämään tämän tehoisen sauvan näin hiljaisena. Kovimmillakaan tehoilla ääni ei kauas kantaudu. Miinusnapilla tehoa voi laskea ja sauvan lopulta sammuttaa. Kolmas nappi saa sauvan värähtelemään erilaisilla, enakkoon ohjelmoiduilla rytmeillä. Rytmit ovat vaihtelevia ja helposti kontrolloitavia. Muutaman käyttökerran jälkeen oma tai partnerin suosikki on jo löytynyt, mutta niiden vaihtelu ja uusien suosikkiyhdistelmien haku ei tosiaan ole vaikeaa.

Kaalimato G4 Duo kannattaa liukastaa vesipohjaisella liukuvoiteella. Viimeaikoina olen itse viehtynyt melko juoksevaan kotimaiseen Be Happy – liukkariin.

Liukkarit ja muut kertymät on helppo puhdistaa vedellä. Silikooni puhdistuu mielestäni erittäin hyvin lämpimällä vedellä, en ole hirveästi saippuaa laittanut veden sekaan.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut sauva – taattua Kaalimato-laatua!

Kaalimato Stronic Eins

 Fun Factoryn huippu-uutuus!

Saksalainen Fun Factory on tullut tutuksi laadukkaista seksileluistaa ja -välineistään. Yhtiön lippulaivana on toiminut Kaalimato-sauva, josta on tehtailtu vuosien saatossa lukuisia erilaisia versioita. Kaalimadot ovat entistä tehokkaampia ja monipuolisempia, ja usein ladattavia.

Muutamien kuukausien ajan korviimme on kantaantunut huhuja Fun Factoryn hieromasauvauutuudesta, jonka luvattiin olevan täysin uudenlainen tuote. Kovat lupaukset yhdistettynä Fun Factoryn tunnetun korkeaan laatuun nostivat mielenkiinnon huippulukemiin, ja jännitys olikin käsinkosketeltavaa kun sain uuden Stronic Eins – sauvan vihdoin testiin.

Pahvinen pakkaus on erittäin tyylikäs, ja pakkauksesta esiin nostamani sauva on myös erittäin hienostuneen näköinen. Muotoilu on linjakkaan tyylikäs. Sauva ei niinkään muistuta hupaisia kaalimatoja, vaan on enemmän linjassa viime vuosina yleistyneiden hienostuneiden luksusvibraattoreiden kanssa.

Sauvan varsi on (testikappaleessa, muitakin värejä on saatavilla) syvän violetti, ja Fun Factoryn tyypilliseen tapaan 100% silikonia. Sauva on hieman aaltoileva, ja siinä on pieni kiihotinkohouma paikalla, joissa monissa sauvoissa on klitoriskiihotin. Silikoni on varsin miellyttävän tuntuista ja pehmeää. Stronic Einsin varren sisällä on kuitenkin muihin Factoryn sauvoihin verrattuna melko kookas ja suhteellisen kova sisus, joka jatkuu miltein sauvan kärkeen asti. Ylimmät viisi senttiä ovat taipuisaa täyttä silikonia.

Varren alaosassa on tyylikäs, saumaton, musta kontrolliyksikkö, jossa on kolme nappia: plus, miinus  ja punainen käynnistysnappi. Käynnistysnapin painallus käynnistää sauvan, ja sisuksen kovan osan salaisuus paljastuu. Moottorit saavat sen sisällä näkymättömissä olevan raskaan rautakuulaan liikkumaan edestakaisin. Painavan kuulan liike saa koko sauvan hytkymään erittäin voimakkaasti. Edestakainen liike on useiden senttien mittaista, ja sivusuuntaistakin heiluntaa ja värähtelyä on aistittavissa.

Plus-napin painallukset saavat liikkeen kovenemaan. Täydellä teholla sauva suorastaan tärisee käsissäni. lisäpainalluksilla löytyy erilaisia pulsseja, mm. hiljaisesta tykytyksestä täyteen työntelyyn yltyvä ohjelma, joka sai naispuolisen testihenkilön nauramaan ihmetyksestä ääneen, ja huudahtamaan, että ”tuo sauva todella nussii”! Sauvan ohjelmat tuottavat myös selvää nautintoa alkuhämmästelyn jälkeen.

Kyllä, on myönnettävä että Fun Factory on onnistunut valmistamaan sauvan, joka simuloi yhdyntäliikeitä ja aidon peniksen värinää ja poikkoilua paremmin kuin mikään aiemmin markkinoilla ollut sauva! Hinta ei ole pienin mahdollinen, mutta mielestäni Stronic Eins lunastaa ehdottomasti lupauksensa, ja tulee varmasti löytämään paikkansa kiihkeillä seksilelumarkkinoilla.

Sauva on ladattava. Lataukseen tarvitaan Fun Factoryn universaalilaturi.