Vibraattori Olympia

Vibraattori Olympia on Hollantilaisen Shotsin valmistava hieromasauva, joka on nopeasti noussut asiakkaidemme suosikiksi. Pitihän siihen tutustua lähemmin.

Vibraattori Olympia on erityisesti G-pisteen hyväilyyn suunniteltu pehmeä vibraattori. Tyylikkään näköinen vibraattori on aaltoilevasti muotoiltu. Sauvan taivutettu kärki löytääkin helposti G-pisteen. Varsinainen sauvaosa on erittäin taipuisaa, pehmeää ja pinnalta miellyttävän sileää ja mukavan tuntuista 100% silikonia. Silikoni on hyvä materiaali hieromasauvalle, sillä se on hygieenistä, allergiaturvallista ja helppoa puhdistaa.

olympia_pakkaus

Vibraattorin varsiosa on erityisen taipuisa, ainoa kovempi osa on kärjen moottori. Moottorin sijoittelu on sauvan paras ja innovatiivisin keksintö. Aivan sauvan kärjessä sijaitseva moottori saa koko sauvan, ja erityisesti sen kärkiosan, värisemään villisti. Värinä siis tuntuu juuri siellä, missä pitääkin.Pehmeähieromasauva sauva tuntuu erityisen mukavalta liikuteltaessa, joten G-pisteen metsästys on  helppoa ja nautinnollista. Maksimiteholla sen kierrosnopeus on jopa 10 000 kierrosta minuutissa.

olympia_napit
Moottorin säätely tapahtuu helposti kahdella napilla sauvan alaosassa.  Toinen nappi käynnistää sauvan, ja toisella vaihdellaan tehoja ja rytmejä. Moottorissa on kolme eri tehoa ja 7 erilaista rytmivariaatiota, joten sopiva intensiteetti on helppo löytää. Olympia soveltuu erinomaisesti myös klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, joten pelkkään G-pisteleikkiin ei tarvitse tyytyä.

olympia

Testiryhmä kiittelee sauvaosan pehmeyttä, rytmivariaatioita ja helppoa kontrollointia. Pientä miinusta tulee patteripesän aluksi melko vaikeaselkoisesta avausmekanismista, mutta mikään kynnyskysymys ei sekään ole. Suosittelemme!

olympia_kärki

Sauva on roiskesuojattu, mutta sitä ei tule upottaa kokonaan veteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Paristoja menee laitteeseen kaksi (AAA), tehon huomioonottaen paristot kestävät yllättävän pitkään.

Vibraattori Kaalimato G4 Duo

Saksalaisen Fun Factoryn valmistamat Kaalimato-hieromasauvat ovat maailman suosituimpia vibraattoreita. Kaalimadon G4 -sarja on Fun Factoryn neljäs päivitys (siitä nimi ”Generation 4”) jo valmiiksi suositusta ja hyvästä seksilelusta. Edellinen G3 sarja ei tarjonnut Kaalimadon ystäville klitoriskiihottimella valmistettua sauvaa, joten kehitystä edelliseen samankaltaiseen Kaalimato-sauvaan on tullut.

Ensimmäiset uudistukset, joihin kiinnitin huomiota G4 Duossa ovat paristoista luopuminen – kaikki Kaalimadon uudet sauvat ovat nykyään ladattavia – ja uudistunut, valaistu kontrollipaneeli. Sauva on erittäin kevyt, ja kun sen nostaa käteen, sen alaosaan syttyvät valot. Latasin sauvaa ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa reilut 24 tuntia, jotta akku tulisi täyteen ja kestäisi paremmin tulevia latauksia. Magneettikiinnitteinen laturi oli helppo käyttää. Se kiinnittyi itsestään sauvan alaosaan, ja latauksen aikan siihen syttyi valo. Sauvaa ei voi käyttää latauksen aikana, mutta odotus kyllä palkitaan.


Pinta on 100% silikonia, erittäin pehmeää ja pinnaltaan miellyttävän tuntuista. Fun Factoryn silikoni värjätään jo valmistusvaiheessa, joten mitään väriaineita ei mitenkään voi sauvasta liueta. Yhdistettynä korkealuokkaiseen silikoniin ja Saksalaisten tunnetusti tarkat standardit läpäisseisiin muoviosiin käsillä on selkeästi erittäin hygieeninen ja allergiaturvallinen sauva!
Ovaalinmuotoinen kontrolliosa sopii hyvin käteen. Siinä on kolme nappia. Plusnapin pitäminen pohjassa hetken käynnistää sauvan.

Värinä ei aluksi ole mahdottoman suuri, mutta selkeä. Sama moottori värisyttää sekä sauvaa että klitoriskiihotinta. Lisäpainalluksilla sauva saa lisää kierroksia. Aluksi luulin, että yksi moottori ei riittäisi kahden osan värisyttämiseen, mutta moottorin tehokkuus osoitti moiset huolet nopeasti turhiksi.

Tehoja on viisi, ja varsinkin pari kovinta nopeutta ovat erittäin vaikuttavia tehokkuudessaan. Hämmästyttävää on myös se, miten Fun Factoryn insinöörit ovat onnistuneet pitämään tämän tehoisen sauvan näin hiljaisena. Kovimmillakaan tehoilla ääni ei kauas kantaudu. Miinusnapilla tehoa voi laskea ja sauvan lopulta sammuttaa. Kolmas nappi saa sauvan värähtelemään erilaisilla, enakkoon ohjelmoiduilla rytmeillä. Rytmit ovat vaihtelevia ja helposti kontrolloitavia. Muutaman käyttökerran jälkeen oma tai partnerin suosikki on jo löytynyt, mutta niiden vaihtelu ja uusien suosikkiyhdistelmien haku ei tosiaan ole vaikeaa.

Kaalimato G4 Duo kannattaa liukastaa vesipohjaisella liukuvoiteella. Viimeaikoina olen itse viehtynyt melko juoksevaan kotimaiseen Be Happy – liukkariin.

Liukkarit ja muut kertymät on helppo puhdistaa vedellä. Silikooni puhdistuu mielestäni erittäin hyvin lämpimällä vedellä, en ole hirveästi saippuaa laittanut veden sekaan.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut sauva – taattua Kaalimato-laatua!

Vibraattori Silicone Butterfly

Perhosen kosketus…

Vibraattori Silicone Butterfly on ollut yksi viimeaikojen suosikkeja klitoriskiihottimellista hieromasauvoista. Päätimme ottaa lelun lähempään tarkasteluun.

Silicone Butterfly on hieman pienempi kuin monet muut klitoriskiihottimella varustetut sauvat. Mikään lilliputti-sauva se ei kuitenkaan ole. Sauva on kokonaisuudessaan n.21 cm pitkä. Itse sauvaosa on 14 cm pitkä ja 2,5 cm leveä. Sauva on tyylikäs, jopa elegantti. Läpikuultava, juomutettu, vaaleanvioletti silikonivarsi paljastaa kiihottimen moottorin ja hierovat helmet.

Silikoni on sileää ja pehmeää. Varren pyörimisen mahdollistavan sisäosan akselin ansiosta varsi ei kuitenkaan hirveästi taivu. Suhteellisen lähellä sauvan kärkeä oleva klitoriskiihotin sen sijaan taipuu alaosasta reilusti mahdollistaen sen asettumisen sopivalle paikalle  ja sopivalla intensiteetillä helposti. Silikoni on suosittu seksilelujen valmistusaine hygieenisyytensä ja allergiturvallisuutensa ansiosta.

Sauvan alaosassa on patteripesä ja kontrolliyksikkö. Myös tämä osa sauvasta on saatu pidettyä tyylikkäänä ja suhteellisen pienikokoisena. Nappeja on viisi, ja aluksi sauvan käyttö vaikuttaakin hieman sekavalta verrattuna esimerkiksi kolme napin kaalimato-sauvoihin, mutta pikaisella tutkimisella napit puolustavat paikkaansa ja niiden käyttö on erittäin helppoa. Sauvan toimintoja voi käyttää ja yhdistellä monipuolisesti.

Yksi nappi käynnistää varren pyörimisliikkeen ja toinen lopettaa sen. Kolmas nappi vaihtaa pyörimissuuntaa. Sauvan varren sisällä oleva akseli pyörii keskitahdilla melkoisen tehokkaasti. Varren kärjessä liike on hieman suurempaa kuin alaosassa. Sauvan keskivaiheilla on pyörinnän liikuttamia helmiä, jotka tehostavat hierontaa ja voimistavat pyörivän liikkeen tuntua.

Klitoriskiihotin käynnistyy ja sammuu yhdellä napilla. Toisella napilla voi valita jonkun kiihottimen seitsämästä erilaisesta tehosta ja rytmistä. Nopeuksia on kolme, ja kehuja saaneita rytmejä neljä. Rytmien idea on pitää kiihotuksen teho vaihtelevana. Vaihtelevat rytmit ja pulssit ovat tulleet vibraattoreihin jäädäkseen – eikä ketään tunnu haittaavan!

 

Klitoriskiihotin on sijoiteltu kiitettävän lähelle sauvan kärkeä, joten samanaikainen vaginan ja klitoriksen hieronta ei vaadi kovin syvää penetraatiota. Kiihottimen taipuisan varren ansiosta sauva on toki mahdollista työntää melko syvällekkin.

 

Roiskesuojattu vibraattori oli myös helppo puhdistaa. Tämän sauvan suosiota ei tarvitse ihmetellä: Monipuoliset, halujen mukaan vaihdeltavissa ja yhdisteltävissä olevat toiminnot, sopiva koko,onnistunut muotoilu ja tyylikäs ulkoasu muodostavat hyvän paketin.

Suosittelemme!

Vibraattori Wake-Up Vibe – herätyskello värinällä

Värisevä herätys!

Vuoden 2012 loppupuolella törmäsimme eräillä erotiikka-alan messuilla kiinnostavaan uutuustuotteeseen, jonka lisäsimme valikoimiimme heti kun tuote tuli virallisesti saataville. Kyseessä on Wake-Up Vibe , herätyskellon ja vibraattorin yhdistelmä! Testiryhmämmekin innostui tuotteesta ja se otettiinkin heti testiin kun ensimmäinen kellolähetys saapui.

Wake-Up Vibe on pakattu tyylikkääseen pahvilaatikkoon. Laatikon sisältä pajastuu niin  ikään tyylikäs vibraattori. Vibraattori on ohut ja kaareutuu anatomisesti, joten se asettuu jalkojen väliin luontevasti naisen anatomian mukaisesti. Vibraattorin yläpuolella on digitaalinen näyttö ja näppäimiä. Alaosan kärjessä on pieni kohouma.

Vibraattori on melko kovaa, samettisen tuntuista silikonia. Valaistusta digitaalinäytöstä voi tarkistaa kellonajan – meidän kellomme mukaan oli aika käynnistää vibraattori! Wake-Up Vibeä voi aivan hyvin käyttää ilman herätyskello-ominaisuuksia ”pelkkänä” vibraattorina. Keskimmäisen napin painalluksella moottori käynnistyi ja vibraattori rupesi värisemään. Moottori sijaitsee alapuolen kohouman tuntumassa, joten niillä kohdin värinä on kaikkein voimakkaimmillaan. Tehokkaan moottorin ansiosta koko vibraattori kuitenkin värisee kiitettävästi.

Vibraattorin moottori värisee ja sykkii kuudella erilaisella rytmillä, joita on helppo vaihdella nuolinäppäimillä (ylös ja alas). Vibraattorin sykähtelevät rytmit ovat kaikki innostavia ja tarpeeksi vaihtelevia, testiryhmän suosioon nousi erityisesti rytmi nro 5, jonka aikana vibraattorin värinä on välillä melkein olematonta, kunnes se hiljalleen nousee maksimitehoon. Hieronnan intensiteetin tasainen vaihtelu tuntui miellyttävän kovasti koehenkilöä! Muotoilunsa ansiosta tuote sopii hyvin klitoriksen ja vaginan ulkoisten osien hyväilyyn, varsinaista penetraatiota vibraattorilla ei hirveästi saa aikaan.

 

Herätyksen asettaminen osoittautui myös helpoksi. Oikeanpuoleista nuolinäppäinta pidetään pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen digitaalinäytön numerot rupeavat vilkkumaan. Toivottu herätys/käynnistysaika valitaan ylös- ja alaspäin osittavilla nuolinäppäimillä. Sen jälkeen valitaa rytmi joka halutaan käynnistymisen yhteydessä toimintaan.

Asetettuna kellonaikana vibraattori herää henkiin ja aloittaa taikojensa tekemisen. Muotoilun ansiosta kello sopii pikkuhousujen sisään. Testiryhmän työaikataulut eivät tällä kertaa osuneet herätyksen tarpeen kanssa yhteen, mutta ajastukselle löytyi muita käyttöjä. Asetimme herätyksen muutaman kymmenen minuutin päähän ja laitoimme vibraattorin ”paikoilleen”. Kiivaat esileikit saivat sovitulla – ja silti hieman yllätyksellisellä – hetkellä hurjan määrän lisäkierroksia, kun vibraattori aloitti kiivaan värinän!

Wake-Up Vibe on ladattava. Paketissa on mukana laturi, joka sopii suomen verkkovirtaan. Yhdellä latauksella tuote pysyi hyvin päällä yli 20 minuuttia, ja kello ei paljoa näytä akkua tyhjentävän. Mukana on myös säilytyspussi ja silmälappu, jolla voi yrittää saada unen päästä kiinni – herätystä odotellessa 😉  Laturi on helppo kiinnittää vibraattorin kärkeen, eikä mitään ongelmia ilmennyt laitteen pesujen yhteydessä tai jälkeen. Luulisin kyllä, että vehje ei ole 100% vedenpitävä – emme upottaneet vibraattoria kokonaan veteen, mutta normaalin puhdistuksen se kesti mukisematta.

 

Uudenlainen hauska lähestymistapa vibraattorin – tämä voisi olla hyvä lahjaidea, ja herättää varmasti keskustelua. Mikä parasta, tuote on siis myös vibraattori-ominaisuuksiltaan täysin kilpailukykyinen.

Hieroja Magic Wand

Huipputehokasta hierontaa kohtuuhintaan.

Alkuvuonna 2012 saimme käsiimme kohtuuhintaisen hierojan. Hierojillahan tarkoitetaan useinmiten tälläisiä pitkulaisia, verkkovirtaan kytkettäviä seksileluja, joissa on varteen nähden suhteellisen pieni, usein erittäin tehokkaasti värisevä, taipuisa hierontaosa.
Verkkovirran ansiosta hierojien teho on todellakin usein huippuluokkaa. Hierojat ovat kuitenkin usein suhteellisen hintavia, ja suhtauduimmekin hieman epäillen Magic Wandiin. No, pitihän se testata!

Magic Wand on pakattu pakkaukseen, josta käy nopeasti selville että kyseessä on seksilelu, ei mikään niskojen hierontaan tarkoitettu kapistus. Muovikääreissä oleva hieroja osoittautui kuitenkin varsin hillityn ja tyylikkään näköiseksi. Jämäkkä varsi on puhtaan valkoinen muutamaa sinistä yksityiskohtaa lukuunottamatta, ja hierojaosa on erittäin vaalean violetti.

Varren yläosassa on liukukytkin, jolla laite käynnistetään. Poistin pienen pahvikappaleen kytkimen välistä ja laitoin hierojan käyntiin. Käyntiääni on suhteellisen hiljainen. Hieroja sen sijaan  on  erittäin tehokas. Tehoja on kaksi, sanotaanko vaikka tehokas ja erittäin tehokas.
Hierojaosa on erittäin taipuisan varren päässä, joten sitä on melko helppo käyttää, eikä sen kanssa ei tarvitse suuremmin varoa. Hierojaosa on sileää muovia. Osa on melko kova, mutta antaa n. puoli senttiä periksi sormella painettaessa. Hieroja resonoi moottorin värinään erittäin tehokkaasti, täristen todella voimakkaasti.


Valmistajan ilmoituksen mukaan sauva saavuttaa jopa 5000-6000 kierroksen nopeuden. Tätä en pystynyt mittaamaan, mutta kyllähän tämä on tehokas sauva. Testiseuralainen ei edes halunnut käyttää sauvaa maksimiteholla. Valmistaja suosittelee sauvaa naisille, joilla on vaikeuksia orgasmin saannissa, ja en epäile etteikö tämä voisi vaativammallekkin hierontakohteelle kelvata.

Hierontaosaa ei saa irrotettua pesua varten, mutta koon ja muodon ansiosta hieroja on helppo pestä esim. kraanan alla, eikä mitään ongelmia pienistä roiskeista ainakaan koesauvalle ilmennyt.

Magic Wandia voi käyttää kytkettynä verkkovirtaan, tai ladattuna akkukäyttöisenä. Akuilla ja verkkovirralla käyttäessä en huomannut tuotteen tehossa merkittäviä eroja. Laturi on normaali, suomen verkkovirtaan ilman erikoiskytkentöjä käyvä, ja samanlaista hillittyä designia kuin itse hierojakin.

Suhteellisen edullinen hinta huomioon ottaen erinomainen hieroja.