Vaginat

Suurin osa miehistä masturboi ja se on ihan ok! Paitsi että masturbointi on helppoa ja hauskaa, niin viimeisten tutkimustulosten mukaan miesten säännöllinen itsetyydytys myös vähentää eturauhassyövän riskiä merkittävästi! Eräs yleisimmistä sanoista joita käytetään kuvaamaan miesten masturbointia on käteenveto. Tämä paljastaa, että miesten yleisin tapa masturboida on käyttää omaa kättään peniksen hyväilyyn. Tähän ei kuitenkaan tarvitse tyytyä.

Miehille on suunniteltu suuri määrä erilaisia seksileluja, joiden avulla puuhaan saa uusia ulottuvuuksia. Tavallisimmin nämä välineet simuloivat naisen vaginaa tai peräaukkoa, ja näillä nimillä niitä usein kutsutaan, vaikka muunkinlaisia välineitä on. Useimmat vaginat, anukset ja vastaavat välineet on kohokuvioitu sisäpuolelta, jotta ne hieroisivat penistä mahdollisimman tehokkaasti.

Kostuta valitsemasi väline liukuvoiteella, aseta penis sisään ja nauti!

Vaginat ja anukset

Vaginoihin ja anuksiin käytetään runsaasti erilaisia materiaaleja. Suosituimpia ovat pehmeät ja liukkaat jelly-muovit ja erilaiset ihoa simuloivat seokset. Varsinkin realistisia, “samettisen” ihomaisen pinnan omaavia leluja kannattaa huoltaa huolella, jotta pinta pysyisi uuden veroisena mahdollisimman pitkään. Pese välineet haalealla vedellä ja halutessasi pienellä määrällä saippuaa. Ei kannata käyttää kovin vahvoja puhdistusaineita, ne voivat usein vahingoittaa lelun pintaa. Pestyt ja kuivatut lelut voi talkita.

Harkitessasi lelun ostoa kannattaa tutustua erilaisiin muotoiluihin ja materiaaleihin, ja miettiä mikä miellyttäisi eniten. Myös lelun puhdistamisen helppouteen ja säilytykseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Fleshlight

Fleshlight on maailman myydyin miesten seksilelusarja. Fleshlighteja on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta! Fleshlight on taskunlampun muotoiseen koteloon pakattu vagina, anus tai suu. Fleshlight on valmistettu erittäin aidontuntuisesta, patentoidusta Real Feel Superskin -muoviseoksesta. Superskinistä valmistetaan myös muita seksileluja.

 Fleshlightien tunneleita on saatavilla lukuisilla erilaisilla muotoiluilla. Sisuksien muotoilu onkin yksi syy, miksi Fleshlightit ovat niin suosittuja. Perus-Fleshlightin sisus on tasainen, tiukka tunneli. Monille sekin riittää mainiosti. Suositussa Stamina Training Unitissa koko tunneli on päällystetty pienillä pyöreillä ulokkeilla. Kun penistä liikutellaan, hierovat nystyrät sitä joka puolelta erittäin kutkuttavasti.Tarjolla on myös sisuksia, joiden muotoilu ja nystyröiti on vielä monipuolisempaa, vaikkapa aitoa yhdyntäkokemusta simuloivia.

Suosittuja ovat myös kuuluisien pornotähtien työkaluista valetut Fleshlight Girls – nimikkovaginat. Niissä Fleshlightin suuaukko on aito valos ko. tähden vaginasta. Monet hankkivat suosikkitähtensä Fleshlightin ja viettävät huippuhetkiä suosikkileffojensa parissa – Even better than the real thing lauloi U2 aikoinaan!

Fleshlight Girlsien yleisimmän sisuksen nimi on Lotus, ja sen muotoilun tavoitteena on oikean yhdyntäkokemuksen mahdollisimman tarkka kopiointi! Sisus on aluksi tiukempi, ja kun työnnyt sisään, vastaasi tulee onkaloita ja ilmataskuja, jotka saavat pillun hyväilemään penistäsi monipuolisesti ja vaihtelevasti. Saatavilla on myös Fleshlight Girls-sisuksia, joissa on yhdistrelty suosittuja Fleshlight sisuksia uusiallla, innovatiivisilla tavoilla.

Fleshlightin sisus on helppo poistaa kotelostaan puhdistamista varten. Fleshlightin materiaali ei oikein nauti saippuasta, mutta vettä se kestää hyvin. Voit upottaa koko sisuksen veteen puhdistuksen ajaksi – ja myös ennen käyttöä, jos haluat lämmittää lämpöä varaavan materiaalin kuin aidon naisen kuumaksi pilluksi! Fleshlight valmistaa myös omaa, antibakteerista puhdistusnestettään. Suihkuta puhditusainetta fleshlightin pintaan ja anna kuivua – helppoa! Fleshlight kannattaa talkita sen kuivuttua puhdistuksen jälkeen, jotta materiaali säilyttäisi ihon kaltaisen pehmeän pintansa.

Tenga

Tenga on japanissa kehitetty miesten seksilelusarja. Tengan muotoilu ja tekninen toteutus on erittäin viimeisteltyä. Tenga valmistaa useita erilaisia tuotesarjoja, joista suosituin ja tunnetuin on Tenga Ona Cup -kuppisarja.

Tenga Cup on yksittäispakattu, liukuvoiteella varustettu miesten masturbointiväline. Tenga Cuppeja on useita erilaisia. Ne poikkeavat toisistaan muotoilultaan, materiaalin kovuudelta ja teknisiltä yksityiskohdiltaan. Tenga Cup on teoriassa kertakäyttöinen laite, mutta hellävaraisella vesipesulla tuote kyllä kestää yllättävän monta käyttökertaa.

Poista tengan suojapaperi ja avaa suuakko. Aukko on valmiiksi kostutettu, ja voit työntää peniksesi sisään vaikka heti. Tengan sisus on pehmeää nystyröityä muovia, joka hieroo penistäsi monipuolisesti.

Riippuen siitä mikä Tenga sinulla on käytössäsi, voit vaikuttaa kokemukseen eri tavoin:

Rolling Head Cupilla voit pyöritellä masturboijan kärkeä, hieroen terskasi herkkiä alueita. Deep Throat Cupin ilmareillä saat luotua paineen, joka vastaa kovan luokan suihinotta. Soft Tube Cupin pehmeiden seinämien ansiosta voit vaikuttaa puristuksen voimaan. Double Hole Cupin kahden aukon avulla voit vaihdella tuntemuksia kesken “aktin”.

Tenga Ona Cuppeja on kolmea eri sarjaa. Red Series (punaiset tengat) ovat perusmallisto, suosikkituote josta kaikki sai alkunsa. White Series (valkoiset tengat) on valmistettu erityisen pehmeästä muovista, joten hyväily on hellävaraisempaa. Black Series (mustat tengat) on puolestaan tehty hieman kovemmasta muovista, joten tuntumakin on hieman intensiivisempi. Jokaisella sarjalla on omat uskolliset faninsa.

Miehille, joilla on erityisen suuri elin tai jotka nauttivat hieman löysemmästä hieronnasta, on Tenga valmistanut muutamasta mallistaan hieman kookkaamman U.S. Eli Ultra Size – version.

Suosittuja Tenga-tuotteita ovat myös pienet, kanamunan muotoisiin kennoihin pakatut Tenga Eggit. Tenga Egg asetetaan liukastettuna terskan päälle masturbointia varten. Materiaali on erittäin venyvää, ja Eggillä voi hyväillä penistä koko matkalta. Tuotteiden sisäpuolen kohokuviointeja on saatavilla useita erilaisia. Pese Tenga Egg vedellä käytön jälkeen.

Suosittu idea on ostaa Tenga Egg 6-Pack, jossa on yksi kutakin kuutta erilaista Tenga-Eggiä. Sisuksien tehoa ja ominaisuuksia vertaillessa vierähtää useampikin ilta.Myös naiset ostavat Tenga Eggejä, jotta voivat antaa parterilleen mahdollisimman antoisan ja virkistävän erilaisen käsihoidon!

Seksinuket

Seksinuket ovat aina valmiita, aitoa naista tai miestä esittäviä nukkeja, jotka on varustettu vaihtelevasti yhdyntää varten. Useimmat seksinuket ovat ilmalla täytettäviä. Seksinukkeilla on usein suu-, vagina- ja anusaukko, tai tekopenis. Ilmalla täytettäviä naista esitäviä seksinukkeja kutsutaan usein pumpattaviksi barbaroiksi. Seksinukkeja on saatavilla monessa hintaryhmässä. Suurinta vaihtelu on nukkejen varustelutasossa ja realismissa.

Luksusluokan seksinuket muistuttavat hämmästyttävän paljon oikeaa naista tai miestä. Seksinukke tarjoaa pienempiin masturbaatiovälineisiin verrattuna huomattavasti aidomman seksikokemuksen, ja niitä on hauska käyttää erilaisten fantasioiden kokeiluun. Seksinukke on myös polttareiden ja vastaavien juhlien hupailuklassikko.

Seksinuket ja barbarat

Seksinuket ovat naista esittäviä nukkeja, joiden kanssa voit harrastaa seksiä. Useimmat nuket ovat ilmalla täytettäviä. Nukeilla on joko suu, vagina tai anus yhdyntää varten – tai kaikki kolme. Aukkojen materiaali ja muotoilu vaihtelevat. Naispuolisia seksinukkeja kutsutaan usein pumpattaviksi barbaroiksi. Osa nukeista on tarkoitettu kokeiluihin ja hupailuun. Laadukkaammat nuket on puolestaan suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, ja osien laatuun ja kestoon on kiinnitetty tarkempaa huomiota. Myös nukkejen kasvojen ja vartaloiden realismissa on eroja. Mieti mitä nukelta haluat, tutki valikoimia, ja valitse sinulle sopivin.

Miesnuket

Miesnuket ovat miestä esittäviä nukkeja. Useimmat nuket ovat ilmalla täytettäviä. Nukeilla on useinmiten joko penis, suu, tai anus yhdyntää varten – tai kaikki kolme. Osa nukeista on enemmän hupailu- ja halailutarkoitukseen, jolloin yhdyntäaukkoja tai penistä ei välttämättä ole. Mieti mitä nukelta haluat ja valitse mieleisesi kaveri.