Sqweel 2 – nuolija

Suuseksisimulaattori nro.1!

Ensimmäinen Sqweel – ”nuolija” oli ilmestyessään 2000-luvun alussa todellinen sensaatio, se oli täysin uudenlainen seksilelu naisille. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Sqweelin valmistajat ottivat itseään niskasta kiinni ja päivittivät lelunsa 2010-luvulle. Pitihän siitä ottaa selvää!

Sqweel 2 ei värise, tärise tai pumppaa. Idea on kuitenkin yksinkertainen. Sqweelin ydin on pyörivä silikoninen rulla, jossa on taipuisia pehmeitä kieliä. Pyörivillä kielillä sitten hierotaan vaginaa, klitorista, rintoja, takapulta – tai mitä tahansa mitä halutaankin hieroa! Sqweel 2 on eräänlainen suuseksisimulaattori.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy uudistettuun muotoiluun. Sqweel 2 on selkeän ja tyylikkään näköinen. Laite istuu hyvin käteen, ja kieliä suojaava muovikansi on helppo irrottaa. Itse silikonirulla on vaaleanpunainen ja kielet näyttävät, no, lähinnä pieniltä kieliltä tai lehdiltä. Niitä ei ole kuvioitu mitenkään.

Seksilelua on helppo kontrolloida kahdella napilla. Toinen käynnistää pyörivät rullat, ja säätää niiden nopeuden kolmesta mahdollisesta. Toisella napilla voi vaihtaa pyörimissuuntaa tai valita edestakaisen liikkeen. Edestakainen liike on tervetullut uusi toiminto, joka on saanut kehuja monilta – se kun muistuttaa vaihtoehdoista eniten ”realistista” nuolentaa. Rullan nopeus on varsinkin suurimmalla teholla melko korkea, ja uskoisin sen riittävän vaativammallekkin käyttäjälle.

Kielet kannattaa kostuttaa hyvin vesipohjaisella liukuvoiteella. Nopean pyörivän liikkeen ja laitteen muotoilun vuoksi parhaiten tuntuisi toimivan joku koostumukseltaa hieman paksumpi liukuvoide, esim. Aquaglide.

Käytön jälkeen laite on helppo avata ja rullan saa poistettua sen puhdistamista varten. Itse koneisto on roiskesuojattu, joten sitä ei kannata upottaa veteen. Kokemus on osoittanut että puhdistaminen onnistuu parhaiten kostutetulla rätillä.

Sqweel 2 tehostettu moottori, uudet toiminnot ja päivitetty ulkoasu nostavat sen helposti samalle viivalle muiden viimeaikojen seksilelu-uutuuksien kanssa. Varsinaisia kilpailevia suuseksisimulaattorreita ei markkinoilla varsinaisesti ole, joten ainakin innovaatiotasolla Sqweel 2 painii yhä omassa sarjassaan.

Itse olen aina pitänyt tätä yhtenä hauskimmista seksileluista. Vähälle huomiolle on jäänyt, että laitetta voi käyttää myös muiden kehon osien kuin vaginan hyväilyyn, ja että sillä voi hieroa myös miestä. Pariskuntaleluksikin Sqweeliä voisi siis suositella, ja erityisesti suuseksin ystäville sillä ei lelupuolella paljon kilpailua ole!