Fuck Me Silly – vaginat ja anukset Pipedream Extremeltä

Fuck Me Silly – vaginat ja anukset ovat todellisia luksusleluja miehille.

seksinukke_fuckmesilly_1

Amerikkalaisen Pipedream-yhtiön laadukkaat seksilelut ovat ilahduttaneet käyttäjiään jo vuosien ajan. Muutama vuosi sitten Pipedream lanseerasi Pipedream Xtreme-tuotesarjan, joka koostuu lähinnä miehille suunnatuista masturbaatioleluista: erilaisista vaginoista ja anuksista.

 
Pipedream Extreme-sarjan kruunaavaat erittäin koookkaat Fuck Me Silly – vaginat ja anukset, joita voi toisaalta kutsua jo seksinukeiksi. Mitään kokonaisia nukkeja ne eivät ole, mutta erittäis suurikokoisia  ja realistisia osia naisen vartalosta ne mallintavat!

seksinukke_fuckmesilly3_4
Kaikki sarjan tuotteet on muovattu Fantaflesh-materiaalista. Fantaflesh on Pipedreamin kehittämä ”tekoiho”-joka on erittäin pehmeää ja kimmoisaa, ja ennen kaikkea äärimmäisen realistisen tuntuista. Liukuvoiteella liukastettu, herkullisesti muotoiltu tiukka Fantaflesh-vagina hieroo penistä erittäin nautinnollisesti. Lisäksi materiaali varastoi lämpöä, joten kovan käytön aikana materiaali mukautuu käyttäjän mukaan lämmeten upeasti. Pipedream Extreme – lelujen tunneleihin on lisätty muotoiltuja kiihotusnystyröitä, jotta ne hieroisivat penistäsi mahdollisimman nautinnollisella tavalla – ja  joka puolelta.

 
Fantaflesh on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla, tai jollain seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Siitä valmistettuja tuotteita ei kuitenkaan kannata upottaa kokonaan veteen. Näppärimmäksi puhdistustavaksi on osoittautunut kostutettu liina, esim. keittiöliinat ovat näppäriä tähän tarkoitukseen. Tuote kannataa pesun jälkeen kuivata huolellisesti vaikka pyyhkeellä, ja antaa kuivua loppuun itsestään avooimessa tilassa – esimerkiksi muovipussiin kosteaa lelua ei kannata sulloa ennekuin se on kuiva.

 
Materiaalin silkkinen pehmeys ei aivan säily useiden pesukertojen läpi ilman hoitoa. Lelujen mukana tulee Fantafleshin omaa talkkia, jota kannataa hieroa kuivan lelun pintaan aikaajoin. Talkin loputtua voit käyttää kaupasta saatavaa talkkia tai vaikka maissijauhoa. Talkitseminen kannattaa, se pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti.

seksinukke_fuckmesilly_3
Sarjan ensimmäinen suuri lelu Fuck Me Silly  on kymmenen kiloa painava, aidon kokoinen vagina ja pylly – yhdistelmä, jonka turpeat pakarat ja himoittavat reiät ovat saaneet monet valtoihinsa. Tarjolla on kaksi reikää, jotka on molemmat muotoiltu esikuviensa esimerkkiä mukaelle – anus on upean tiukka ja vagina puolestaan tarjoaa vaihtelevan pehmeän kokemuksen.

seksinukke_fuck_me_silly_2_2
Fuck Me Silly II – on puolestaan myös kiihoittavat, pystyt rinnat pakettiin lisäävä, hieman edellistä pienempi tuote. Monet ovat kehuneet tämän kaunottaren vaihtelevuutta – on hauska vaihtaa reikää lennosta ja kokeilla välillä villiä tissipanoa! Monen mieleen on myös rintojen hyväily ja puristelu samaan aikaan kun lelun vagina hoitelee pikkuveijaria.

seksinukke_fuckmesilly_3
Fuck me Silly III puolestaan vastaa jalkojen ystävien toiveisiin. ”Perinteisen” vagina-anus-kombon jatkona on pitkät, upean muotoiset jalat – terhakoine pohkeineen,  rotusäärineen ja viekoittelevine jalkaterineen kaikkineen! Jalkojen käyttömahdollisuudet seksileikeissä ovat moninaiset,  ja uusia on aina hauska keksiä.

seksinukke_fuckmesilly3jalka_2
Fuck My Tight Ass tarjoaa miehistä tyydytystä. Tarjolla ei luonnollisesti ole vaginaa, vaan tiukka anus, joka kyllä lypsää luulot pois kovimmaltakin Hetero Pride – marssijalta. Takapuolen alla on realistisesti muotoillut houkuttelevat kivespussit, joiden hyväily ja puristelu on saanut monet heikoksi. Takapuoli on myös muotoiltu naisversioista poikkeavalla tavalla – se muistuttaa erehdyttävästi urheilullisen sällin kiinteitä pakaroita!

Anus_fuck_my_tight_ass_2
Fuck My Big Fat Titties on suurten rintojen ystävien unelma. Torso tarjoaa kaksi muhkeaa, herkullisen muotoista rintaa leikkien kohteeksi. Mukavasti nöpöttävät nännit suorastaan vaativat hyväilyjä ja nipistelyjä, ja muhkeiden tisujen yhdistetty paine kullin ympärillä tarjoaa elämyksiä, joista moni on vain haaveillut – tähän asti!

tissit_fuck_my_big_fat_titties
Tarjolla on myös muita vaihtoehtoja – tutustu rauhassa sivuillamme!
Pipedreamin Fuck Me Silly – tuotteet eivät ole aivan niitä halvimpia, mutta kyllä ne sitten ovatkin laadukkaita. Fuck Me Silly – sarjan tuoteet tarjoavat luksusnautintoa herrasmiehille, jotka haluavat aina parasta! Eros suosittelee lämpimästi.